10 artiști și designeri români vor schimba lumea prin frumusețe, în cadrul provocării AVON Inspiration Challenge

Ne bucurăm că și în această toamnă designerii și artiștii români scriu un nou capitol al poveștii Inspiration Challenge, acceptând provocarea AVON să Schimbe lumea prin frumusețe. Creațiile lor, inspirate de 10 parfumuri AVON, vor fi dezvăluite pe 24 noiembrie, în cadrul unei expoziții la Galateca, asemenea unui microunivers al frumuseții conturat prin forme de design românesc.

Avon_InspirationChallenge_Designist

Cine sunt artiștii provocați să Schimbe lumea prin frumusețe?

Surpriza acestei ediții este că au fost aleși doar bărbați! Iar provocarea pentru cei 10… magnifici este dublă: piesele pe care le vor semna vor vorbi nu doar despre unul dintre cele 10 noi parfumuri AVON, ci și despre femeia care a schimbat ceva în viața lor.

Cei 10 artiști și designeri sunt: Ciprian Vrabie (desenator), Florian Toma („snob.”, accesorii), Doru Dumitrescu (bijuterie), Cristian Samfira (design vestimentar), Arpad „Arpi” Rezi (ilustrație), Andrei Argaetic (Imbold Galeria, ilustraţie), Mădălin Gheorghe („Simplexio”, design de obiect), Cosmin Bumbuț (fotografie), Alex Dadoo („Maison Dadoo”, design floral) și Răzvan Chelu („Lemnia”, accesorii).

Dintre cele peste 200 de parfumuri, finaliste pentru Inspiration Challenge 2015 sunt zece arome clasice sau intrate recent în portofoliul AVON: Attraction, Mesmerize, Little Red Dress, Rare Pearls, Far Away, Outspoken Party, Cherish, Femme Icon, Today Tomorrow ALWAYS și Christian Lacroix Bijou. Aceste parfumuri sunt sursa de inspirație pentru cele zece lucrări care, în acest an, vor sta în mâinile și în imaginația artiştilor.

Parfum Avon - DesignistAttraction – muza parfumată pentru Andrei Argaetic

Până pe 24 noiembrie, vă vom ține la curent cu conceptele dezvoltate de patru dintre cei 10 artiști: Ciprian Vrabie, Arpad “Arpi” Rezi, Andrei Argaetic și Mădălin Gheorghe. Vă vom dezvălui schițe și fragmente de poveste și, pentru că le cunoaștem deja stilul, suntem foarte curioși ce le vor inspira muzele parfumate: Rare Pearls pentru Ciprian Vrabie; Today Tomorrow ALWAYS pentru Arpad Rezi; Attraction pentru Andrei Argaetic și Femme Icon pentru Mădălin Gheorghe.

Today Tomorrow ALWAYSToday Tomorrow ALWAYS îl va inspira pe ilustratorul Arpad Rezi

Ne-au plăcut întotdeauna desenele semnate de Ciprian Vrabie, le purtăm pe tricouri și eșarfe. Și, pentru că sunt atât de expresive, am ales unul dintre ele pentru a ilustra vizualul ediției a 5-a a Made in RO – Târg de design românesc. Deasupra biroului avem înrămată ilustrația Tree City, semnată de Arpad Rezi, care presară stropi de poveste indiferent de cât de agitată e agenda unei zile în oraș. Și nici acum nu ne ies din minte formele organice, minimale ale colecției de lămpi Pollen, lansată de Mădălin Gheorghe toamna trecută. La gândul că fiecare dintre ei va crea lucrări noi, inspirate de parfumuri și femei importante din viața lor, ne crește un pic inima de emoție și nerăbdare ca în această ilustrație semnată de Andrei Argaetic.

Abia așteptăm primele schițe. Și, cel mai mult și mai mult, ziua vernisajului. 🙂

 

 

Femme IconFormele geometrice ale parfumului Femme Icon chiar se potrivesc stilului futurist al lui Mădălin Gheorghe, designer Simplexio

 Despre AVON

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Fotografii: prin AVON

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed