A B C DE COLORAT: un alfabet desenat de studenții în anul I la Arte în cadrul The Work-Out group

Nu am băga mâna în foc pentru comoara limbii române, dar știm sigur că alfabetul creat de studenții de la Work-Out group este unul tare frumos de colorat. Ce au făcut ei? Au creat câte o planșă – ilustrație pentru fiecare literă, iar cei mici sunt invitați să se joace cu literele colorându-le. E ca și cum ar completa o întreagă poveste învățând prima ei literă. 🙂

The work-out - Abc de Colorat - Designist (5)

The work-out - Abc de Colorat - Designist (3)

Cine sunt The Work-Out group? Un grup de studenți în anul I la Arte care s-au pus pe treabă în afara orelor de la școală. Au făcut asta pentru a fi mai pregătiți după terminarea facultății, atât cu un portofoliu de care să fie mândri, cât și în ce privește relația cu un client cât se poate de real. În crearea acestui prim proiect, A B C DE COLORAT, au lucrat împreună cu ilustratoarea Mădălina Andronic.

The work-out - Abc de Colorat - Designist (6)Cartea de colorat are 29 de planșe, de 17 x 17 cm

The work-out - Abc de Colorat - Designist (7)

The work-out - Abc de Colorat - Designist (2)Cele 29 de planșe ale cărții-abecedar așteaptă să fie comandate și colorate. Ce ni se pare foarte fain e că, odată ce micuțul a terminat jocul cu cartea-abecedar, planșele desenate pot deveni tablouri grafice, haioase. A B C DE COLORAT costă 40 de lei (la care se adaugă transportul, doar în afara Bucureștiului) și a fost tipărită în 50 de exemplare.  Pentru a-i încuraja și susține în demersul lor pe studenții creativi de la The Work-Out Group, o puteți comanda aici.

The work-out - Abc de Colorat - Designist (1) The work-out - Abc de Colorat - Designist (4)

Cei 8 studenți care au desenat abecedarul sunt: Andreea Bălășoiu, Andrei Damian, Anișoara Mina, Aurora Mititelu, Cristina Moise, Cristina Artemisa Pascu, Elena Alexăndroaia, Ioana Alice Voinea.

The work-out - Abc de Colorat - Designist (9) The work-out - Abc de Colorat - Designist (10)

La începutul anului v-am povestit despre un alt proiect de graphic design ce implica alfabetul prin viziunea unui artist pentru fiecare literă: “26 Characters. The Book”, o inițiativă The Type Collective & Friends.

Fotografii: prin The Work-Out group

One Comment

  1. […] câteva săptămâni vă povesteam despre cartea A B C DE COLORAT, primul proiect al studenților în anul I, de la Arte, reuniți în The Work-Out group – […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed