Anul acesta, iepuraşul de Paște aduce cadouri cu iz nordic

Ca să nu fii nevoit să cauți în grădină după cadouri de ultim moment, ca în povestea iepurașului de Paște, am compus o listă de cadouri pentru această ocazie (și nu doar pentru ea), pe care, cum altfel, le-am lua și noi acasă. Ne-a inspirat stilul nordic, cu simplitatea, creativitatea și designul smart al obiectelor.

Pentru tine și familie, pentru rude sau prieteni, am ales lucruri care schimbă casa întrucâtva sau fac viața mai simplă, care aduc un zâmbet sau oferă un moment de delectare. Indiferent de stilul și preferințele destinatarului cadoului, cu aceste idei mergi la sigur și la… thehome.ro. 🙂

cadouri

Inspirația pentru cadourile din această listă nu ne-a venit chiar întâmplător și vrem să dăm vestea mai departe. Dorința noastră de shopping a prins aripi în momentul în care am aflat că, luna aceasta, brandul The Home – îți mai amintești de interviul nostru cu Corina Pascal? – sărbătorește 3 ani de prezență pe piața din România. 3 ani în care produsele în stil scandinav aduse la noi de brand-ul The Home au ajuns în casele a sute de clienți.

The Home marchează această aniversare printr-o campanie inedită de reduceri. Campania se intitulează „3 ani de creativitate” și se desfășoară în perioada 5 Aprilie – 5 Mai 2017. Toți clienții beneficiază de reduceri în funcție de suma pe care sunt dispuși să o cheltuie în magazin, indiferent dacă cumpărăturile sunt făcute online (pe site-ul thehome.ro ) sau în showroom-ul din București, de pe strada Braziliei nr. 16.

cadouri

Deci, să tot cumperi și să profiți de următoarele praguri de reducere: 10% reducere pentru cumpărături până în 500 de lei, 15% reducere pentru cumpărături între 501 și 1.500 de lei, 20% reducere pentru cumpărături între 1.501 şi 2.500 lei și 25% reducere pentru cumpărături peste 2.501 lei. Regulamentul campaniei îl găsești aici.

Să vedem ce i-a atras privirea iepurașului amator de design nordic!

cadouri

Cumva, tendințele acestui an merg către tot ce este natural, cu aspect cât mai brut. Un material și un meșteșug străvechi, ceramica este revitalizată prin design-ul contemporan. Pentru verdele primăvăratic și aspectul rustic, ne place această vază ceramică Avron verde, de la House Doctor.

Din întâlnirea unui concept cât se poate de abstract cum este timpul și a unui material brut, dar nobil, cum este marmura, a rezultat acest ceas de perete, pe care irizațiile fine ale marmurei sugerează trecerea inefabilă a timpului. Însă limbile de aluminiu îți atrag atenția că mai important decât curgerea timpului este modul în care ți-l petreci. Dă sens fiecărui moment cu ceasul din marmură albă Marble Time White de la Zuiver!

 

Pentru el, pentru ea, pentru orice vârstă, căștile wireless aHEAD verde army de la Kreafunk sunt un gadget cu design cool, care îți permit să asculți muzică cu stil. Și nu sunt simple căști, ci sunt prevăzute cu Bluetooth și funcție ce îți permite să răspunzi la apelurile telefonice. Lasă muzica să te absoarbă! În grădină, pe canapea sau pe stradă.

Un cuier își găsește oricând o întrebuințare, mai ales când se anunță oaspeți numeroși. Ce poate fi mai… raw decât cuierul din lemn Tree S de la Storebror? O întruchipare a simplității.

cadouri

Este un coș metalic pentru textile, jucării, lemne de foc, perne sau rufe, dar se poate transforma și într-o masă de cafea dacă folosești unul dintre capacele din lemn special concepute. Coșul/Măsuța din metal albastru 40×35 cm S de la Ferm Living este un exemplu grăitor al preocupării pentru funcționalitate a designerilor nordici. La ei, orice obiect din casă poate fi cel puțin două lucruri deodată! Acest accesoriu – sau piesă de mic mobilier, cum vrei să o iei – de mare ajutor în organizarea lucrurilor personale este disponibil în trei mărimi și trei variante de culoare.

cadouriAccentele de cupru sau alamă aduc o strălucire prețioasă fie într-un decor în stil industrial, fie într-unul retro contemporan. Ți-am tot povestit și noi pe Designist despre cum schimbă ele decorul. Această aplică din alamă este model Swing, de la House Doctor. Se pliază la perete când nu o folosești, și poate da lumină către două spații alăturate.Materialele naturale cunosc o revenire spectaculoasă în design, așa că vei întâlni lemn peste tot, sub toate formele și finisajele, inclusiv la accesorii și decorațiuni. O tavă simplă este de ajutor în orice situație: Sky Blue, brand Bloomingville, de 25×36 cm, cu margini din lemn cu aspect brut. Potrivită atât pentru un mic dejun leneș în pat, cât și pentru după-amieze înviorate de prezența musafirilor. 

 

cadouri

Să nu îi uităm nici pe copii, pentru că ei se bucură cel mai mult de orice prilej de sărbatoare şi cadouri! Pentru ei, dar şi pe placul părinţilor şi al bunicilor, am ales aceste farfurii cu animăluţe imprimate delicat, în ton cu sărbătoarea ce se apropie, dar apreciate în orice moment – Farfurii Adelynn din ceramică pentru copii, de la Bloomingville.  

cadouri

Şi dacă tot am ajuns la capitolul veselă, nu am putut să trecem cu vederea aceste pahare ceramice de la Bloomingville, care vor înveseli decorul mesei festiv-contemporane. Colorate, delicate, cu forma ușor neregulată, cât să le apuci mai bine. Pentru mai multe accente de culoare, le poți completa cu farfurii sau platouri cu pattern-uri grafice colorate.

cadouri

Ne-au plăcut și aceste cutii de depozitare denumite “Creativity”, de la House Doctor, cu dimensiunea de 22x16x7 cm și confecționate din MDF și pânză. Ca niște cărți, ele pot păstra, sub o altă formă, amintiri, gânduri, momente speciale. 

Pentru mai multe idei de cadouri creative sau pentru a găsi piesele de mobilier, accesorii și decorațiuni pe care le căutai de ceva timp și nu le găseai, poți răsfoi mai pe îndelete site-ul thehome.ro sau poți vizita magazinul The Home din strada Braziliei nr. 16 (în București). Este un spațiu care te va inspira!

Așa arată lista noastră de cadouri de Paște. A ta cum va fi?

Fotografii: prin The Home

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed