Atelierul de Print devine Colorhood.com. Iar pe 9 decembrie sărbătorește la Energiea! Pe 20 și 21, te așteaptă la Made in RO – Târg de design românesc.

După 3 ani de experimente năzdrăvane, cu un portofoliu care a tot crescut până a ajuns să numere peste 40 de artiști români și 350 de ilustrații una și una, proiectul Atelierul de Print face un pas înainte și se reinventează. Noul Colorhood.com își deschide brațele către lumea largă și își propune să fie magnet pentru artiștii și pasionații de ilustrație și artă contemporană, dincolo de granițele digitale sau naturale.

Hello, Colorhood

Colorhood.com va oferi în continuare printuri de artă în serie limitată, dar și lucrări originale – acuarele, schițe, crochiuri, picturi și obiecte de design semnate de artiști autohtoni și nu numai.

New - Madalina Andronic - King of my castle

Marți, pe 9 decembrie, îi vei cunoaște la Energiea pe toți cei 46 de artiști din portofoliul Colorhood. La eveniment, vei vedea și câteva coolere Red Bull, opere de artă funcționale, pe care artiștii români și-au pus amprenta în cadrul Red Bull Curates: Canvas Cooler Project, plus o mini-expoziție colectivă cu noutăți alese dintre cele 350 de ilustrații de pe site.

New - Oana Befort - Guitar Girl

Printre cadourile de welcome to the Colorhood, ți se pregătesc și două live performance-uri colorate:

KITRĂ este special guest-ul Colorhood și, pentru seara evenimentului, pune la cale o sesiune de linogravură la presa old school din Energiea. Câteva plăcuțe cu artwork-urile lui vor fi imprimate on the spot și participanții la eveniment le vor putea lua acasă.

WE SINGING COLORS vin să facă ce știu ei mai frumos: să împletească povești la microfon și să cânte culori pentru cei ascultători.

afis hello, colorhood

Facebook event: aici.  Intrare liberă.

Ți-am povestit despre Atelierul de Print încă din 2011, anul lansării DESIGNIST. Le-am urmărit noutățile și artiștii din portofoliu, iar acum, în noua formulă Colorhood, ți-i vom prezenta la Made in RO – Târg de design românesc, ediția a 5-a, pe 20 și 21 decembrie la Impact Hub Bucharest. Chiar în Piața Unirii, pe Splai, la 2 pași de Hanul lui Manuc. Trebuie să ajungi la Made in RO pentru cele mai creative cadouri semnate de designerii români.

Vizual Made in RO 5 final

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed