Au început înscrierile la concursul naţional de design Cele mai frumoase cărţi din România 2016

Ca în fiecare an, concursul național Cele mai frumoase cărți vă așteaptă să vă înscrieți lucrările de design. Tot ca în fiecare an, noi abia așteptăm să descoperim cele mai faine cărți din România. Prima dată am aflat de concurs de la designerul Alexe Popescu, care a fost și în juriu, și care susține la școala Creative Learning Cursul de Graphic Design (fiți pe fază, începe pe 8 octombrie!). De atunci, o parte dintre cărțile premiate au ajuns și la evenimentul nostru anual Made in RO – Târg de design românesc.

anunt

Editurile, autorii, graficienii, designerii de carte, ilustratorii din România şi Republica Moldova pot înscrie cărţi apărute în ultimul an. Deadline: 31 august.

Jurizarea va avea loc în perioada 10 – 11 septembrie la Sibiu, iar cărţile selectate vor face parte dintr-o expoziţie itinerantă în ţară şi în străinătate – vor reprezenta România în competiţia internaţională de design de carte Best Book Design from All Over the World, Leipzig 2017.

Membrii juriului sunt: Lia Perjovschi (artist vizual, curator), Roxana Jeler (redactor Editura ART), Arnold Estefan (artist vizual, graphic designer), Alina Şerban (editor, critic de artă, curator), Otilia Mihalcea (editor, designer de bijuterii), Dinu Dumbrăvicean (profesor UNArte) și Annette Lucas ( graphic designer, editor) invitată din Franţa cu sprijinul Institutului Francez din Bucureşti.

unnamed

Găsești toate detaliile despre înscriere pe celemaifrumoasecarti.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed