Autor 8, ediţia de toamnă a târgului de bijuterie contemporană, inaugurează o nouă secţiune: design de obiect/produs

Ediţia a 8-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană, Autor, are loc în perioada 3-4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti. Înscrierea pentru creatorii de bijuterie s-a încheiat deja, iar numărul lor depăşeşte în acest an toate ediţiile precedente: peste 40 de creatori români sunt pregătiţi să vă dezvăluie în primul weekend din noiembrie cele mai noi bijuterii de autor, dar şi tendinţele pentru 2013, am aflat de la Dan Pierşinaru, organizatorul acestui eveniment.

Anul acesta Autor 8, cu al său inspirat motto: 8pţiunea de a fi unic, inaugurează o nouă secțiune: designul de obiect/produs. Aşadar, dacă vreţi ca produsele voastre de design să se întâlnească cu vizitatorii deloc puţini ai platformei Autor, trebuie să vă grăbiţi cu aplicaţia, al cărei deadline este 20 octombrie.

Cam acesta ar fi şi mesajul nostru: staţi calmi şi daţi-i bice, aplicaţi pentru Autor! Toate detaliile le găsiţi aici, dar şi pe pagina de facebook.

A Table, semnată de Dragoş Motică, va fi unul dintre obiectele de design expuse la Autor.

Succes cu aplicaţiile şi ne vedem la Autor, unde şi noi vom fi prezenţi!
Programul de vizitare este între orele 11.00 – 20.00, iar preţul unui bilet de intrare – 10 lei.

2 Comments

  1. […] Alin l-am cunoscut la ultima ediție Autor, când ne-au prins pe loc poveștile sale de purtat, realizate din piese de calculator. Primele […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed