Biscuiții Made in RO vin de la Borcanul cu biscuiți

Biscuitii Made in RO designist 01

În prag de Made in RO – Târg de design românesc, evenimentul pe care îl organizăm în fiecare an, a cărui a doua ediție a avut loc pe 25 și 26 mai, am primit de la Alina Ilie, o cititoare a concentratului nostru de idei fine, aceste imagini de biscuiți apetisanți. Ne bucurăm că tema acestei ediții, “Motive tradiționale în designul contemporan”, a stârnit imaginația și creativitatea și în zona food design-ului, așa că ne-am gânit să vă facem și vouă poftă de biscuiți făcuți în casă, asezonați cu “ațe” colorate din glazură.

Biscuitii Made in RO designist 05

Biscuitii Made in RO designist 02Alina Ilie a lucrat în advertising timp de 10 ani. Are două fetițe (Smaranda și Tamara), iar de când a devenit mamă s-a gândit că poate întoarcerea în corporație nu mai reprezintă cea mai bună opțiune profesională, așa că s-a apucat timid să facă ceva cu mâinile ei. Astfel, de la sfârșitul lunii februarie pregătește tot felul de rețete de biscuiți, doar biscuiți, iar brandul ei se numește Borcanul cu biscuiti.

Biscuitii Made in RO designist 03 Biscuitii Made in RO designist 04“De fapt, toată nebunia a plecat de la faptul că refuzam cumva să le mai cumpăr biscuiţi fetelor, iar câţiva prieteni m-au încurajat să încerc să duc la un alt nivel biscuiții mei, așa s-a născut Borcanul de biscuiţi“, ne scrie Alina.

Biscuitii Made in RO designist 06Deocamdată îi pregătește doar la comandă, ei nu sunt de găsit în nici un supermarket şi încearcă să folosească pe cât posibil doar ingrediente naturale, bio. “Untul mi-l aduce o doamnă, o dată pe săptămână, din Maramureș, este unt făcut în casa. Ouăle sunt de țară, de la găinile soacrei mele, făina pe care o folosesc este fără aditivi sau agenţi de creştere, iar pentru îndulcire folosesc zahăr brun, melasă sau sirop de arţar”, adaugă Alina în mailul pe care ni l-a trimis.

Îi urăm succes Alinei, biscuiții ei ne-au făcut poftă de un dulce fin. 🙂

Biscuitii Made in RO designist 07

One Comment

  1. Biscuitii, sunt dincolo de un deliciu in materie de design interior, sunt un deliciu in realitate> Recomand la cafea, in fiecare dimineata si la ceaiul de la ora 5 in fiecare dupa-amiaza a zilelor din saptamana!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed