Bucureștenii strâng bani și iau masa la cel mai mare prânz din România – The Big Lunch

The Big Lunch Bucharest, prânzul cu strângere de fonduri din România, este organizat pentru prima oară de Fundația Comunitară București, după o idee Eden Project din Marea Britanie. 15 organizații nonguvernamentale sau grupuri de inițiativă organizează prânzuri cu strângere de fonduri în mai multe spații din București. The Big Lunch are loc pe 27 septembrie, în intervalul 11.00-22.00 în cafenele, spații creative, restaurante, sedii de birou sau chiar acasă.

The Big Lunch - Bucuresti - Designist

Cele 15 proiecte care fac parte din prima ediție The Big Lunch sunt

harta the big lunch - DesignistȘi Fundația Comunitară București organizează un prânz interactiv la Impact Hub Bucharest cu tema „Prânzul corporatist poate fi și gustos” pentru proiectul 8 hours overtime for a good cause” din primăvara anului 2015, care constă într-o seară de lucru peste program pentru profesioniști din diverse domenii în beneficiul mai multor organizații din București.

Donațiile pentru proiectele înscrise se fac cu ajutorul platformei Galantom.ro până pe 15 octombrie, iar în ziua evenimentului se pot face în toate spațiile care găzduiesc prânzuri The Big Lunch Bucharest. Galantom.ro este comunitatea oamenilor de bine, o platformă care ajută oamenii implicați să strângă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.

Partenerii evenimentului de la Impact Hub Bucharest care are loc în intervalul 11.00- 16.00 sunt: Delice Corner, Casa de flori, Coca-Cola HBC România, De-a brutăria, Voguisine și Săptămâna Restaurantelor.

Oaia Neagra Misca Lumea - Designist

Hey Mărie!  vine la The Big Lunch

The Big Lunch nu e doar cu mâncare. La Prânzul Oii Negre de la The CAN (Povernei 35), spre exemplu, poti licita și creații de autor de la tineri artiști și designeri.

Pentru cei de la Hey MĂRIE!, organizatorii prânzului, Oaia Neagră este tânărul care vede lumea dintr-o perspectivă diferită. Este cel care inovează pentru că îndrăznește să facă lucruri în care crede cu tărie, astfel devenind un reper care mobilizează comunitățile din jurul lui.

„Oaia Neagră Mișcă Lumea” se numește proiectul pentru care strâng fonduri și constă într-o serie de șezători cu tinerii din 10 cartiere bucureștene despre job și carieră alături „oi negre”, invitați tineri cu povești de viață mobilizatoare. Îi puteți susține chiar la evenimentul lor, unde veți găsi un meniu vegetarian bogat conceput de Taste Bazaar, muzică eclectică de la noul radio online inteligent, lamusique.fm și licitații de experiențe și creații de autor. Dacă nu aveți drum pe Povernei 35, donațiile online se pot face oricând prin thebiglunch.ro

obiecte - The Big Lunch - DesignistCreațiile tinerilor artiști și designeri români ce vor fi licitate la prânzul Oii negre.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed