Cadouri neconvenţionale pentru casa ta

Dacă ne-am lua ceva pentru casă de Sărbători, cel mai sigur nu ar fi doar o decoraţiune simpatică, ci o piesă mai extravagantă, pe care avântul shoppingului din Ajun ne dă curaj să o aducem acasă. La  Made in RO – Târg de design românesc, pe 21 & 22 decembrie, vă aşteaptă şi piese neconvenţionale, pentru un Crăciun de designist mai puţin tradiţional! 🙂

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (5)

RIZI prezintă Multiplay – o colecţie de etajere modulare, metalice, care vor construi ecuaţii grafice şi colorate pe perete. Dar şi cuiere slim!

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (4)Cuiere perfecte pentru holuri mici!

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (3)

YaU Concept propun noi jocuri cu cimentul pentru corpuri de iluminat cu forme geomtrice:

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (6) Lămpile fac parte din noua colecţie Monolit.Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (7)

Mânadelucru aduc husa Make-up într-o versiune de sezon: argintie. Pentru spaţii nonconformiste, cu chef de reconversii 🙂

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (1)Make-up se pliază cool pe scaunele pe care vrei să le ascunzi. Este realizată dintr-un material termoizolant. Mai multe despre cum a apărut husa Make-up citiţi în interviul nostru cu cei 3 arhitecţi de la Mânadelucru, aici.

Cadouri de Craciun pentru casa - Designist (9)

Toate aceste cadouri și multe altele, semnate de peste 40 de designeri români, te așteaptă să le descoperi, să le probezi și să le iei acasă în weekend, la Made in RO – Târg de design românesc @ Impact Hub Bucharest ( chiar în Piața Unirii, la doi pași de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 – etajul 2 & etajul 3).

Vizual final Made in RO III varianta

Facebook event aici.

Locatia-Impact-Hub-Bucharest1

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed