Ce ne pregăteşte Raluca Arnăutu la Made in RO

Cu pernuţele personaje create de Raluca Arnăutu ai făcut deja cunoştinţă pe Designist.ro. Nu, nu sunt doar pernuţe cu imagini imprimate: pentru fiecare imagine Raluca creează un colaj din obiecte lost&found – piese găsite, vechi, peste care dă prin sertare sau prin plimbări etc. Colajul este fotografiat şi apoi imprimat pe faţa pernuţei, a cărei formă vine să completeze personajul atât de simpatic şi uneori mecanoid conturat 🙂

 

Pe 22 şi 23 decembrie, La Copac (Str. Pitar Moş nr. 23) te vei întâlni cu Raluca Arnăutu şi cu multe dintre pernuţele ei la Made in RO – Design Românesc de dat în dar.

Nu vor lipsi câteva din pernuţele noastre preferate:

Şi un norişor pufos, ca să fii sigur că rămâi cu capul în nori acasă 🙂

De curând, Raluca a inaugurat o nouă expoziţie la Anaid Art Gallery – Zoolandia, o lume a imaginaţiei, în care organicul este redat supradimensionat şi visător printr-un joc subtil al texturilor. Puteţi vizita expoziţia până la 1 februarie, iar câteva lucrări vor adăuga acel ceva un pic ireal, un pic jucăuş la Made in RO.

Ciupercuţele magice, textile pleacă din expoziţia Zoolandia şi ajung la Made in RO. Le-am vedea strecurând poveşti lângă un fotoliu sau canapea 🙂

Alături de pernuţele şi noile lucrări textile ale Ralucăi, vor fi şi câteva lămpi semnate de Matei Arnăutu, în spiritul colajelor cu obiecte lost&found. Dar pentru a-i cunoaşte pe cei doi artişti şi a vedea cum se transformă lucrurile banale şi cum ajung să fie integrate unor piese deco, te aşteptăm în weekend, la evenimentul nostru plin de cadouri fine, made in RO.

Facebook event aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed