Ce ușor e să fii fashion on the go: Designist + Fashion Days = ♥

Mărturisesc, am o pasiune și pentru pantofi și genți, nu doar pentru design interior. Mi se pare că estetica designului interior merge mână-n mână cu estetica fashion. Deși, de-a lungul timpului, am întâlnit tot felul de opinii contradictorii, îmi mențin părerea: sunt complementare.

Experiența Fashion Days

Am auzit prima oară de Fashion Days acum vreo 5-6 ani, când puțină lume avea curajul să-și digitalizeze obiceiurile de shopping, mai ales când era vorba de haine, pantofi sau alte lucruri mai… personale. A mai trecut vreun an și ceva până mi-am creat cont pe Fashion Days și am început să folosesc site-ul și, un pic mai târziu, aplicația de mobil FD (îmi fac mai toate cumpărăturile online de pe tabletă sau telefon, laptopul face cumva parte din instrumentarul de birou).

Îmi amintesc că am avut atunci, prima oară când am folosit aplicația, un sentiment de plăcere. Al lucrului bine făcut, al atenției la utilizator. La mine. De atunci, am retrăit experiența Fashion Days de multe ori, m-am bucurat de toate îmbunătățirile aduse aplicației și am schimbat (pe Skype, pe e-mail, pe WhatsApp) multe link-uri cu produsele brandurilor preferate (Nava Design, Clarks, Asics, Fornarina…) cu prietenii mei și colegii (mai bine zis colegele) mele. Ah, și am cumpărat multe cadouri de pe Fashion Days.

Vorbesc azi despre Fashion Days nu doar pentru că mi s-a cerut o părere de utilizator înflăcărat, ci pentru că Fashion Days îmi place de mult – începând cu selecția brandurilor și designul grafic al campaniilor până la politica de retur și excelența în client service.

FD App, designist vorbind 😉

Ce am observat la capitolul estetică, privind din perspectiva pasionatului și consumatorului de design: firul roșu al campaniilor FD, adică felul ingenios în care sunt grupate produsele, denumirile campaniilor și prezentarea grafică a acestora; aspectul mai degrabă minimalist al aplicației de mobil FD și armonia cromatică a homepage-ului; rezoluția excelentă a fotografiilor din aplicație și faptul că un produs e prezentat în mai multe fotografii (inclusiv landscape, pe tabletă), astfel încât îl poți vedea din toate unghiurile.

Recunosc, chiar ieri am primit un colet de la Fashion Days. Ce am comandat? Pantofi sport, mă apuc serios de mers în drumeții :). Aleg de multe ori să comand două mărimi ale aceluiași model, dacă nu am mai comandat de la brandul respectiv și nu știu exact ce calapod folosește. Prefer să fac asta pentru a mă bucura de prețurile bune ale campaniei și pentru că știu cât de simplu este să returnezi un produs prin intermediul categoriei Retururi din contul de client (e vorba de câteva click-uri și o vizită rapidă a curierului).

Mai mult timp pentru tine

Trăim pe fast forward, într-o lume în care timpul este cel mai prețios lucru. Vrem să profităm de timpul petrecut în stația de metrou, la coadă la Pașapoarte, în trafic, la Vamă, în aeroport. Ne obișnuim să fim multi-task, dinamici, digitalizați, online. Dar economisim timp. Nu mai străbatem kilometri întregi de mall-uri, mai bine ne facem cumpărăturile online și apoi petrecem quality time cu cei dragi.

Fashion Days mobile App este exact ce-i trebuie shopper-ului de azi:

  • ai acces on the go la cea mai mare destinație de fashion online din România
  • cumperi cele mai noi colecții ale brandurilor tale preferate și alegi din selecțiile speciale cu până la 70% discount
  • nu ratezi nicio campanie de discount datorită alertelor primite în timp real, atunci când începe o campanie sau când sunt derulate promoții speciale
  • îți iei zilnic doza de inspirație și găsești răspunsul la întrebarea: “Ce voi purta azi?”
  • navighezi rapid de pe telefon sau tabletă, găsești cea mai bună selecție de produse și branduri, opțiuni de filtrare utile și imagini clare, de cea mai bună calitate
  • ai o experiență de utilizare fără cusur, o aplicație rapidă și responsive
  • poți face doar window shopping, inspirându-te din oferta Fashion Days în crearea noilor ținute și pui deoparte produse favorite pentru momentul în care le vei putea cumpăra

Aplicația e foarte practică și user friendly, totul merge foarte lin odată ce îți faci cont. De ce? Îți poți personaliza căutarea, pentru a găsi cât mai ușor produsul pe care ți-l dorești, folosind filtre de căutare în funcție de brand, categorie, măsură, preț și culoare. Finalizarea comenzii se face cât ai clipi și, dacă ai uitat ceva, ai acces rapid la contul tău de client: setări, comenzi, adrese de livrare, vouchere etc.

Poți descărca aplicația din App Store și Google Play. Enjoy!

Și, în final, un pont de Designist: din când în când, aplicația FD te îmbie și cu o serie de campanii home & deco.

Fotografii: via fashiondays.ro

One Comment

  1. Imi place mult sa cumpar de pe Fashion Days, este un magazin super.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed