Cea mai frumoasă soluţie pentru depozitarea micilor tale comori

Vitriini sunt casetuţe cum nu am mai văzut până acum pentru toate nimicurile noastre care dau zilelor un strop de sare şi piper. Tu te-ai putea despărţi de colecţia ta de nasturi coloraţi, să zicem, sau de mărgelele care tot aşteaptă să fie puse pe şirag, sau pe veioză? Şi cum bănuim răspunsul, nu-i aşa că le-ar sta mult mai bine scoase din sertar şi expuse ca într-o mini instalaţie contemporană pe comodă? 🙂

Au fost lansate în 2010 de brandul nordic Iittala, unul dintre preferatele noastre când vine vorba de sticlă, ceramică şi accesorii. Iar anul acesta au câştigat mult râvnitul iF Product Design Award: dintr-o selecţie de 863 de piese care primiseră deja labelul “outstanding design”.

Designerul lor este finlandeza Anu Penttinen, care nu se află la primele experimente cu sticla. Prin acest design atât de simplu şi curat, Anu reuşeşte să transforme un tabiet într-o alternativă de lifestyle: cu toţii avem cutiuţele noastre diferite şi reciclate în care ne păstrăm bijuteriile, micile colecţii, suvenirurile. De ce să nu le scoatem la lumină ca pe un statement personal expus într-o minigalerie sau minivitrină pe care o putem contura?

Sticlei i se alătură lemnul natur sau aluminiul.

Anu Penttinen, creatorul Vitriini

Gata cu dezordinea din sertare, să înceapă display-ul artistic & designist! 🙂 Vestea şi mai bună e că produsele Iittala sunt disponibile la noi prin Inside by Innova, aşa că dacă v-au făcut cu ochiul câteva casetuţe colorate sau tocmai eraţi în căutarea unui cadou, ştiţi unde vă aşteaptă.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed