Cele mai cool agende made in RO

Totul a început cu agenda ilustrată de George Roșu (de la care am primit primul interviul desenat pe DESIGNIST):

Agenda ROD - DesignistAgenda este un cadou primit acum un an, în care încă se aștern planuri recente. 🙂

De aici până la a căuta alte agende și caiete cool, made in RO a durat cât ai zice “pix”. Selecția noastră vine ca un răspuns la perioada plină de proiecte noi care începe odată cu septembrie (cu toții ne pregătim caietele noi, ca la școală :), dar și eventualelor cadouri și practice, și simpatice, ce apar pe parcurs.

Booknote - agenda 1 - Designist Booknote agende - Designist (4) Booknote este un proiect prin care cărțile vechi, uitate sau neglijate, sunt transformate în agende noi. Proiectul este un joint venture între Pin G Pong Shop și Fabrik. Copertele vintage, foarte expresive, devin după zeci de ani fețele caietului tău de notițe.

Booknote agende - Designist (2) Booknote agende - Designist (3)

La Fabrik, găsești și alte caiete cu tâlc, pe unele dintre ele poate le-ai văzut deja și la Romanian Design Week. Preferatul nostru este cel roșu, cu mesajul ideal pentru orice zi a săptămânii, oricât de încărcată ar fi agenda. Arată ca manualul secret al îmblânzitorului de timp. 🙂

Fabrik - agenda  Designist

Recent, am descoperit o nouă sursă de agende sau caiete de schițe faine: ME/MO. Atenție, orice model poate fi personalizat în funcție de nevoile tale. Creatorul ME/MO este Răzvan Tălîngă, graphic designer, iar caietele sunt made in Timișoara, mai exact la tipografia Cosmopolitan-Art din Timișoara. Prețul lor variază între 20 și 70 lei.

MeMo agenda - Designist MeMo caiete - Designist (1) MeMo caiete - Designist (2) MeMo caiete - Designist (3)

Tocmai s-a încheiat pe DESIGNIST concursul cu premiu o agendă Woodish. Alte caiete de esență tare, cu coperte din lemn și foi din hârtie reciclată, legate manual, vă așteaptă.

Woodish - Designist (2)

Încheiem ușor poetic: verba volant, scripta manent. Sau, cum ar zice DESIGNIST, Keep calm și organizat cu o agendă fină. Caietul vine de la Marele Deget Mare.

Marele Deget Mare - Designist (1)

Fotografii: prin sursele menționate în articol

6 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed