Concurs! Câștigă de 8 Martie o cină de 5 stele pregătită la tine acasă de chef Niki Lupșa! ÎNCHIS

Mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătoarea desemnată de Niki Lupșa este Delia. Urmează și ziua ei de naștere, așa că va primi un cadou culinar pe măsura evenimentului. Felictări, Delia! Te vom contacta pentru a stabili detaliile.

Ce zici? Nu e ăsta un cadou inedit pentru 8 Martie? Împreună cu Niki Lupșa, devenit chef la doar 23 de ani, te vom răsfăța cu un meniu de 5 stele gătit la tine în bucătărie și servit cu rafinament chiar la tine acasă. Niki se va ocupa de tot: va face piața, va pregăti meniul surpriză, îl va servi high class și îți va face o demonstrație culinară live. Exact ca pe site-ul lui. Nu uita să-ți aduci la “eveniment” perechea sau cea mai bună prietenă. 🙂

Concurs_Niki_Lupsa_designist01 Pui în foietaj. Yummy…

Concurs_Niki_Lupsa_designist02

Frigărui de fructe cu lemon curd

Concurs_Niki_Lupsa_designist03

 

După ce a lucrat la Cafe Royal – Hilton București, a fost bucătar călător pe un vas de croazieră. Apoi s-a stabilit pentru o perioadă în Anglia, unde a gătit pentru un restaurant de 5 stele. În 2009, la 23 de ani, Niki Lupșa devenea bucătarul -șef al unui restaurant cu specific german, din Constanța. 

“Mi-am pus în practică multe idei, am învățat lucruri legate de management și am evoluat cât să pot să fac lucruri importante pe cont propriu. Sau, așa cum îmi place să spun, m-am pus în slujba oamenilor. Gătesc din plăcere, ceea ce îți recomand și ție!” – Niki Lupșa

 

 

 

 

 

 

 

Ce trebuie să faci pentru a câștiga cina de 5 stele by Niki Lupșa:

1. Să dai Like paginii de facebook Designist.ro;
2. Să dai Share concursului, pentru ca și prietenii tăi să afle despre cum e să gătești de plăcere, ca Niki
3. Să locuiești în București
4. Să ne spui în câteva cuvinte care ar fi meniul care ți-ar încânta papilele gustative (pentru inspirație, aruncă un ochi și aici) și cum arată bucătăria ta.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: joi, 7 martie, ora: 20.00. Cel mai creativ și interesant răspuns câștigă. Cina va fi organizată într-o zi convenabilă pentru toți cei implicați și va fi pregătită pentru două persoane. Baftă tuturor!

Concurs_Niki_Lupsa_designist04 Frigărui de creveți, un aperitiv de efect

Concurs_Niki_Lupsa_designist07

Mille-Feuille de căpșuni cu frișcă. Cum arată! 🙂

 Fotografii: prin nikilupsa.ro

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed