Concurs! Câștigă-ți locul la un workshop de pictură Pop Art! ÎNCHIS!

Iar pe noi ne-a făcut să zâmbim Cosmina, cu răspunsul ei. Felicitări, Cosmina, ai câştigat un loc la workshop-ul de la Attitude Art School! Vă mulţumim tuturor pentru participare şi să zâmbiţi tot timpul delectându-vă cu lucruri creative & fine 🙂

Cum ar fi să-ți decoreze peretele din living un portret în stil Pop Art creat chiar de tine? Dar cum ar fi să fie chiar portretul unei persoane dragi sau portretul tău stilizat? Ai șansa să înveți să creezi un astfel de portret pentru că te trimitem la workshop-ul de pictură în acrilice ținut de artisul plastic Raluca Nedelcu. Când: sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 11.00.

La acest workshop vei învăța să conturezi portretul după poza preferata, să armonizezi culorile pentru a obține efectul dorit și să realizezi dialogul dintre umbră și lumină prin nuanțe, pentru a reda profunzimea și expresivitatea portretului.

Pânza, acrilicele și pensulele, precum și restul de materiale auxiliare necesare realizării portretului le vei găsi gata pregătite. Tu vino doar cu imaginație, pasiune pentru frumos și voie bună!

Pentru a câştiga un loc în cadrul acestui workshop, organizat de Attitude Art School, trebuie să:

1. Dai Like la paginile de facebook Attitude Art School şi Designist.ro
2. Dai Share concursului pe pagina ta, pentru ca și prietenii tăi să aibă o șansă, poate cine știe, mergeți împreună
3. Răspunzi la întrebarea: Care este lucrul care te face să zâmbești instant? 

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. DeadlineMiercuri, 13 februarie, ora 16.00. Succes tuturor!

29 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed