Concurs! Designist și Gabriel Geller îți fac cadou o husă din piele pentru iPad! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Constanta Pravat! Ne-a plăcut soluția ei de personalizare a husei pentru tabletă 🙂 O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru participare! Vă pregătim  mai multe surprize fine toamna aceasta, așa că rămâneți cu Designist aproape 🙂

Pe Gabriel Geller vi l-am prezentat de curând pe Designist.ro. Noi spunem că el  creează cele mai smart accesorii din piele made in RO, cu o frumusețe brută, a materialului natural!

De la husele pentru smartphone, la cele pentru tablete, portofele personalizate și genți pentru diverse gadget-uri și accesorii, Gabriel introduce pielea în scenarii cotidiene cât se poate de updatate noilor tehnologii de care ne înconjurăm.

Gabriel Geller - Designist (1)

Împreună cu Gabriel, am hotărât să-ți facem un cadou: o husă din piele pentru tableta ta, ca să o porți și mai dichisit prin oraș.

Gabriel Geller - Designist (22)Husa este compatibilă cu un iPad 3,4

Gabriel Geller - Designist (21)Pentru ca această husă din piele să ajungă la tine… pe birou, trebuie să:

1. Dai Like paginilor de facebook Gabriel Geller și Designist.ro.
2. Ne spui care dintre produsele semnate de Gabriel ți se potrivește (le găsești aici și aici). Lasă, printr-un comentariu la acest post, linkul produsului preferat, împreună cu sugestia ta de personalizare (poate fi legată de designul produsului, de cum l-ai purta, de scenariul în care ți-l imaginezi etc.).

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai creativ răspuns va fi desemnat câștigător. Deadline: Duminică, 29 septembrie, ora: 20.00. Succes tuturor!

23 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed