Concurs! Poți câștiga un curs de design interior la Universul DallesGO!

Vă mulțumim tuturor pentru participare și imaginile pline de inspirație! Sorții au decis câștigătorul: Andrada Elena Radu – comentariu din data de 26 noiembrie, ora 13:07. Felicitări, Andrada! Te vom contacta pentru detalii.

De cursurile DallesGO am aflat cu aproape un an în urmă. Între timp însă oferta lor s-a îmbogățit considerabil, iar cea de-a cincea ediție, pentru care înscrierile au început deja, vine cu două cursuri noi: Hairstyling şi Dezvoltare Personală. Alte cursuri DallesGO la care te poți înscrie:  PR, Advertising, Stilism & Tendinţe în Modă, Make-upFotografie și Design Interior.

Că tot veni vorba de design interior… Ne-am gândit că un designist adevărat ar vrea să-și pună în practică măcar o parte din ideile pe care noi le servim zi de zi pe designist.ro. Ce ai zice de 12 săptămâni de cursuri interactive și creative despre design interior, după programul tău de birou, o dată pe săptămână, după ora 18.30? Primele şedinte de Design Interior sunt programate astfel: două grupe – luni, 3 decembrie, şi miercuri, 5 decembrie.

Noua generație de cursanți este așteptată într-o locație nouă, adaptată nevoilor fiecărui curs. Din noiembrie, adresa la care vor avea loc cursurile after work este: str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. 2, în inima Bucureștiului, zona Cișmigiu – Teatrul Mic.

Profesor îți va fi arh. Dorin-Ştefan Adam, cu care te-ai întâlnit deja pe designist.ro. Este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate şi vor realiza planuri de amenajare interioară.

Pentru a câştiga un curs de design interior DallesGO trebuie să:

1. Dai Like la paginile de facebook Universul DallesGO şi Designist.ro
2. Dai Share concursului pe pagina ta, pentru ca și prietenii tăi să aibă o șansă, poate cine știe, mergeți împreună 🙂
3. Postezi drept comentariu la acest post un link către o fotografie cu un interior care te inspiră (poate fi și de pe designist.ro)

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu o singură fotografie. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți (random.org). Deadline: Duminică, 2 decembrie, ora 16.00. Succes tuturor!

68 Comments

 1. Leontescu Petronela
 2. Inspiratie

 3. Oana Aniela
 4. Gabriela Socol
 5. Anca Spiridon
 6. Elena

  Linkul anterior avea mai multe poze asa ca revin cu:
  http://pinterest.com/pin/1618549837629479/

 7. Mirela

  O fotografie pe care o ador și cumva sper să o pun în practică.
  http://pinterest.com/pin/180707003768100640/

 8. 🙂

 9. Mi-ar placea sa imi petrec dupa-amiezile intr-o asemenea camera!

 10. Iata sufrageria perfecta pentru mine si familia mea! http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/37788084344966240_fn6sn1Lx_c.jpg

 11. Diana

  Mi se pare genial cat de simplu este si totodata cat de elegant. As sta numai in dormitor daca ar arata asa !

  http://www.homeinfurniture.com/2010/02/contemporary-black-white-apartment-interior-design-ingrid-matheu/elegant-bedroom-with-black/

 12. LauraC
 13. Mirela Pascu

  am postat dar nu apare mai sus postul. 🙁 Dureaza mai mult sau pur si simplu nu l-a luat.

 14. comfort zone 🙂

 15. Mihaela
 16. Andra Hudici

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed