Concurs! Poți câștiga un ritual spa pentru 2 de la Spa d’Or! ÎNCHIS!

Iar câștigătorul este Irina, cu comentariul din 6 noiembrie, 23:18. O felicităm și vă mulțumim tuturor pentru scenariile răsfățate de care vă dorim să vă bucurați în fiecare zi! Campania Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane! continuă, iar premiile fine vă vor provoca în fiecare săptămână! Stay tuned 🙂

Ieri v-am povestit despre Spa d’Or, din Brașov, în cadrul campaniei Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane! Așa cum v-am obișnuit deja, pentru că e marți, dăm startul Concursului. Premiul: un ritual spa care “se consumă” în 2: Voyage Paris Tandem!

foto concurs Spa dorNe-a plăcut atmosfera de la Spa d’Or: toate detaliile fin restaurate, farmecul clădirii în stil Art Nouveau, cu sobe originale și tavane înalte, piesele confortabile, aerul distins. Nu am încercat încă răsfățurile spa, dar cum la Brașov se ajunge totuși repede și weekend-urile de ski&snowboard se apropie, cu siguranță vom experimenta le joie de vivre pe pielea noastră 🙂

Spa dOr - Designist (7)Până atunci, vă trimitem pe voi la un tratament spa cu alura pariziană: Voyage Paris Tandem! Întregul corp vă va fi exfoliat, răsfățat, masat, hrănit, îmbălsămat, relaxat, parfumat și este un ritual care “se consumă” în 2.

Spa dOr - Designist (18)

Ce trebuie să faci pentru momente fine de răsfăț la Spa d’Or:

1. Dai Like paginilor de facebook Spa d’Or și Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care este scenariul spa (poate fi un masaj, un tratament, un produs spa etc.) care vrei să te răsfețe și în viața de zi cu zi, nu numai în timpul vizitelor la spa.

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. Deadline: Duminică, 10 noiembrie, ora 2o.00. Succes tuturor!

24 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed