Concurs! Te trimitem la workshop-ul “Din Secretele picturii pe porțelan”, susținut de Una ca Luna! Închis.

Mulțumim tuturor pentru participare. Câștigătorul este Tecuceanu Claudia, pentru comentariul din 6 Nov., ora 15:58. Felicitari, te vom contacta pentru detalii.

Îți facem cadou două locuri (pentru tine și un prieten) la workshop-ul “Din secretele picturii pe porțelan“, susținut de Una ca Luna! Pentru că în curând ne vom gândi la cadouri de sărbători, de ce să nu învățăm cum să creăm un cadou de Designist? 🙂

Ce ți-ar plăcea să primești: o cană din porțelan cu motive tradiționale, sau poate una cu un peisaj iernatic, sau cu scene de basm? Te invităm să o pictezi împreună cu Una ca Luna!

Vizual workshop Una ca LunaVom învăța cum să pictăm pe porțelan și să conturăm o piesă care ne reprezintă. Anca ne va dezvălui cum alegem culorile, cum le combinăm, cum creăm un fundal sau suprapuneri de forme. Vom avea de ales între 3 teme propuse de Una ca Luna pe care să le reprezentăm apoi cu pensula pe cana din porțelan. Detalii despre cum te înscrii la workshop găsești aici.

Workshop-ul va avea loc sâmbătă, pe 9 noiembrie, între orele 10.00 și 14.00, la The Hub (Str. Halelor nr. 5).

Una-ca-Luna-Made-in-RO-Designist-1

Ce trebuie să faci pentru a picta împreună cu noi cana-cadou pentru tine sau cineva drag:

1.Dai like paginii Designist.ro.
2. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, ce ai vrea să pictezi pe cana ta din porțelan și de ce?

Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Cel mai interesant și creativ răspuns câștigă. Deadline: Joi, 7 noiembrie, ora 2o.00. Succes tuturor!

19 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed