Cum faci să nu mai pierzi lucruri printre pernele fotoliului sau canapelei?

Te instalezi în fotoliul Lost in Sofa! 🙂 Numele pe care l-au ales arhitecţii din Tokyo, de la Daisuke Motogi, ne amineşte de Lost in Translation, dar şi de multele momente în care telefonul suna de undeva din canapea şi nu ştiam de unde, telecomanda parcă o înghiţise pământul, nici cartea de vizită din buzunar nu mai era de găsit şi, colac peste pupăză, ca să începem căutările trebuia pus undeva şi paharul cu care abia ne relaxasem în mână. Chiar, nu vi s-a întâmplat niciodată?

Realitatea cam asta e: multe dintre lucrurile noastre, de la telecomandă şi telefon la broşă şi cercel, ajung să se strecoare printre pernele şi pernuţele canapelei/fotoliului. Şi nu prea e plăcut când realizezi că au dispărut şi începi să cauţi după ele. Ca să nu mai pomenim momentele în care, datul la o parte al canapei/fotoliului la curăţenie te face să te simţi ca un explorator norocos în propria casă: dai peste lucruri pe care nici nu mai ştiai că le-ai pierdut. 🙂

Lost in Sofa te ajută să nu mai pierzi lucrurile: pentru că, din start, le poţi planta frumos între perniţele lui care fac loc pentru carte, telefon, telecomandă, chiar şi pentru un pahar sau o vază slim.

Pe de altă parte, ce poate fi mai practic decât un fotoliu lângă care nu mai ai nevoie de măsuţă? Nu mai trebuie să pui cartea pe jos sau pe o măsuţă de cafea, nici cafeaua, nici măcar floarea care te binedispune – într-o vază îngustă, poate sta cu tine în fotoliu!

Votăm fotoliul Lost in Sofa drept cel mai de încredere fotoliu de designist la casa omului! Şi regretăm un lucru: că nu e mai aproape de noi. Dar, până la urmă, nici Tokyo nu e la capătul lumii, nu? 🙂

Un alt scaun care ne-a plăcut teribil de mult de la arhitecţii japonezi este Sleepy Chair, încă o piesă gândită parcă mai mult cu inima!

Foto: Takafumi Yamada
Ilustraţie: Noritake

3 Comments

  1. Arata foarte bine si imi place ideea.

  2. Mădălina Georgescu

    Ne bucurăm 🙂

  3. ra

    ce tampenie

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed