Cum pun ilustratorii români culoare pe străzile goale din Cluj și București

Știi deja că orașul Cluj-Napoca este unul dintre preferatele noastre – ți-am vorbit de multe ori despre casele lui frumoase, rădăcinile lui adânci în creativitate și inovație, comunitatea lui atât de designist. Zilele acestea, însă, când străzile sunt (sperăm noi) goale, ne-am bucurat să descoperim noul proiect Komiti x Cluj Illustrators, pus la punct de comitetul de fotografi made in Cluj… Komiti: ei au furnizat imaginile cu orașul golaș, ilustratorii locali le-au populat cu personaje colorate supradimensionate care își fac de lucru printre clădiri și ne fac recomandarea deja clasică – #stămacasă ❤️ .

Ilustratoare: Ana Coroi

Ilustratoare: Pojum Edith

“Orașul nu are străzile goale, ci pline de responsabilitate. Și culoare. #stămacasă. Un proiect colaborativ în desfășurare. Ne-am adunat la un loc (fiecare din casa sa) cu ilustratorii noștri preferați din Cluj. Noi le-am dat pozele noastre cu orașul gol-goluț, ei ne-au arătat cum le văd de fapt”, au explicat cei de la Komiti.

Ilustrator: Rue Atelier

Ilustratoare: Tatiana Rozdovanu

Ilustratoare: Lia Cucuianu

Proiectul e în plină desfășurare, așa că, dacă vrei să participi, poți să le dai un semn 🙂 .

Ilustratoare: Ioana Teodoroiu

Astăzi proiectul s-a mutat și în București, așa că a primit noi interpretări care dau viață capitalei cu străzile goale. Mesajul rămâne același: #staysafe ? și scrie-le dacă vrei să participi.

Ilustratoare: Anca Prisacariu

Ilustrator: Romulus Boicu

Imagini: Komiti

One Comment

  1. […] Bull, Electronic Beats, Glamour, Mediafax, Libertatea, Business Review, Designist, IQads, F64, DOR, Jurnalul, PR Wave, Gazeta de Cluj, ClujLife, Ziua de […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed