Cum scoți o cameră din anonimat sau din negura timpului fără prea mult efort? Îți dăm noi 8 idei.

Fâșie, cu fâșie, cu fâșie, rând pe rând și în ordine, de la stânga la dreapta, netezind și acoperind perfect întreaga suprafață din fața ta. Așa-i, e o imagine foarte mulțumitoare. Iar când am amintit mai sus despre soluții simple, nu am exagerat deloc, o să vezi: descoperă în continuare selecția noastră de fototapete din galeria Photowall.com. – Teaser: magazinul lor online cuprinde imagini create de peste 90 de designeri multidisciplinari din întreaga lume!

Din culise

În 2006, frații suedezi Niklas și Charlie Johansson și-au dat seama că amenajările obișnuite duc lipsă de artă personalizată. Aveau experiență tehnică și un interes semnificativ pentru design, așa că revelația celor doi Johansson a dus la un test curajos: ce-ar fi să imprime digital tapet cu design creativ și personalizat? Cumpărarea primei lor tipografii digitale a urmat firesc, iar înființarea Photowall a fost rezultatul.

Sediul lor creativ a rămas la Stockholm, însă astăzi produsele brandului (fototapete, tapete, postere, ba chiar și picturi pe pânză) ajung cu ușurință într-o mulțime de țări, printre care și România. Apropo, indiferent ce model de fototapet alegi, va fi printat și va pleca spre tine în maximum 4 zile. Iar adezivul este inclus.

Designer: Jonna Hallberg

📌De reținut: îți poți crea singur propriul fototapet. Trebuie doar să încarci pe site imaginea, să introduci măsurile exacte și să alegi materialul nețesut – apropo, opțiunile sunt standard sau premium și ambele variante sunt durabile și ecologice. Diferența stă în comoditate, am zice noi: materialul premium are un finisaj extra-mat, proprietăți antireflex și îl poți igieniza cu produse de curățare. La fix pentru case cu copii mici, animale sau în spații publice.

Fotograf: Tomislav-Jeffrey prin 1x

Aplicarea fototapetului este destul de facilă, dacă te pricepi la DIY: pachetul vine cu instrucțiuni detaliate (pe care le găsești și pe site) și cu un kit special, așa că nu vei avea neapărat nevoie de un meșter. Ce este foarte important: să aplici drept prima bandă și să continui așa cum ai început ☺️

🌟Acum, hai să trecem la lista noastră de preferate din magazinul Photowall.com ⬇️

Ce fototapet am alege pentru…

…un living care știe să ajungă la esențial 

Designer: PWB

Fără artificii superflue, ci bazându-se pe o rețetă sigură: forme și materiale clasice în ceea ce privește mobilierul și accesoriile feat. un tapet statement, luxuriant și curajos, care se afirmă în amenajare, dar creează un echilibru care cu siguranță va deveni un subiect de discuție.

… o bucătărie care nu se ferește de oaspeți

Designer: AO Collection 

De exemplu, de un oaspete old school, la scară mare, care să te privească din fototapet în timp ce îți bei cafeaua de dimineață, lângă geam. Sigur, dacă nu ești fan Sophia Loren, poți alege orice altă imagine cu actrița/actorul tău preferat, care să te însoțească la micul dejun, într-0 amenajare Mid Century Modern.

…camera copiilor și poveștilor

Designer: PWB

Folosește-l ca inspirație pentru povestea de seară, pretext pentru confesiuni, încurajări și aprecieri. Recunoaștem, ne-a fost tare greu să alegem un singur model de fototapet pentru camera copiilor, așa că îți recomandăm să răsfoiești cu atenție paginile din magazinul online Photowall.com ☺️.

…un hol ca un început lin

Designer: PWP

Un bun venit care poate să treacă neobservat (teoretic), dar care cu siguranță va crea o atmosferă liniștită și senzația unui spațiu deschis, indiferent de dimensiuni. Uite cât de simplu este să îți faci oaspeții să se simtă confortabil încă de la prima vedere.

…un birou care să te inspire

Designer: PWP

Conexiuni din care se strecoară la suprafață idei noi: ce altceva mai potrivit pentru spațiul tău de lucru de acasă? Vedem un asemenea fototapet perfect integrat într-0 amenajare în stil industrial, luminoasă și cu accente metalice.

…un dormitor ca o îmbrățișare

Designer: Summer House

Motive subtile, nuanțe care te îndeamnă la visare și o cădere blândă. Oh, pune-le alături de o amenajare Wabi Sabi, foarte împăcată cu semnele vremii, pe care știe să le fructifice în avantajul ei ❤️

…un living ca o declarație 

Designer: Martin Bergström 

Dură, ai putea spune, dar noi am numi-o, mai degrabă, asumată. Și chiar dacă în imagine vedem o amenajare cu accente industriale, noi ne imaginăm acest fototapet inclusiv într-un living eclectic, care creează diversitate cu mult curaj.

…dimineți mereu senine

Cercetările arată că este nevoie să privești un ochi de apă doar 3 minute, pentru ca tensiunea arterială să-ți scadă, iar nivelul de dopamină (hormonul stării de bine) din organism să crească. Nu ne rămâne decât să sperăm că și un fototapet care reproduce apa să aibă același efect într-un dormitor care induce seninătate. ☺️

Plimbarea noastră prin magazinul online Photowall.com se încheie aici, dar explorează și tu modelele lor de fototapet și alege-ți preferatul. Până atunci, îți lăsăm mai jos datele lor de contact.

📢 Website: www.photowall.com

📢Email:

📢Telefon: 0377 888 997

Foto: prin Photowall.ro

One Comment

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed