De 1 iunie, la mulți ani cu jucării Made in RO

Gata, a venit și mult așteptata mini-vacanță, dar nu cu tradiționalul tren din Franța 🙂 , ci cu ziua de 1 iunie și, deci, cu mult chef de joacă. Așa că, dacă nu ți-ai făcut încă lista de jucării care să vă țină companie zilele următoare, dă un scroll. Am ales câteva personaje simpatice special pentru asta – pe unele le cunoști, altele sunt noutăți, toate sunt Made in RO. Distracție plăcută! 🙂

 Menajeria de pluș (și altele) – Lia Pfeiffer

jucarii

Lia Pfeiffer și-a făcut un obicei din a ne fermeca: ba cu poveștile ei, ba cu zâmbetul mare ca un soare pe care îl afișează mereu, ba – mai ales! – cu personajele pe care le gândește, le coase și le finisează – pe unele dintre ele le-am avut și noi la Made in RO-ul de la sfârșitul anului trecut. Majoritatea sunt animale de tot soiul, cu bucurii și metehne, ca fiecare dintre noi, dar o să găsești printre jucăriile create de Lia și fețe umane de-a dreptul :). Nouă ne place foarte mult atenția ei la detalii, se vede la o simplă privire.

jucarii

jucari

Jucării monstruos de drăguțe – Eyecandy Monsters  

jucarii

O fi urecheatul de mai sus inclus în gașca Monsters, dar de mult n-am mai văzut o privire mai blândă 🙂 . De fapt, micii monștri de jucărie Eyecandy Monsters nu sunt doar foarte drăguți și pictați manual, ci au și rolul de a contrazice stereotipurile. Prin urmare, cine spune că monștrii trebuie să fie neapărat înfricoșători?  

jucarii

Jucării desenate – Ploosh

jucarii

Pe noi animăluțele Ploosh ne duc cu gândul la desenele pe care le făceam când eram mici și care, ca prin minune, au căpătat o formă reală 🙂 . Preferații: Bunny cel rotofei și Keely cea cochetă, dar sigur o să mai găsești și alte personaje de poveste printre piesele Ploosh.

Supereroi de jucărie – REC_MAN

jucarii

Pe cei doi roboței supereroi nu-i poți cumpăra, dar nu se poate să nu le admiri siluetele și alura 🙂 . Noi așteptăm și o expoziție, ca să-i putem vedea pe viu, în lemn și șuruburi. Au fost creați de elevii de la “Accueil Français et Francophone de Bucarest” din materiale reciclate (resturi de forex sau lemn, iar pentru articulații, tije înfiletate cu holtzșuruburi) și ți-am mai povestit despre ei aici.

O jucărie de casă –  Zoe&Chloe Playhouses

jucarie

Da, nu este unul dintre personajele simpatice de care ți-am spus la începutul materialului, dar poate să le adăpostească pe toate 🙂 . Căsuța de lemn Zoe&Chloe, de interior sau exterior, a fost creată ca un spațiu de joacă și un pic de intimitate pentru copii, ba chiar și ca un spațiu de depozitare puțin boem :). Poate ajunge la dimensiuni generoase – 200x160x190 –  și vopseaua pe bază de apă și rășinile naturale, rezistente la UV, ajută lemnul să reziste în timp.

jucarii

Îți dorim un 1 iunie cu mult soare, multe zâmbete și multă joacă! Hai, bine, și multă înghețată! 🙂

Fotografii: prin designerii menționați

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed