Îți recomandăm cursul de Graphic Design. Începe pe 28 mai!

Cum știi dacă un layout (fie el un vizual, layout pentru o machetă, un ambalaj sau o carte) este bun? Când dai feedback, vrei să te bazezi pe mai mult decât simțul tău estetic? Dacă ai văzut vreodată măcar una dintre “glumele” graphic designerilor cu experiență la adresa clienților care vor “zăpada mai caldă” și nu vrei ca feedback-ul tău să se apropie de această zonă, îți recomandăm cursul de Graphic Design.

Fie că tu ești cel care creează design-ul, fie că job-ul tău implică să știi care sunt DOs and DON’Ts în acest domeniu, e foarte important să cunoști criteriile de evaluare în graphic design. Pentru că, așa cum spune și designerul Alexe Popescu, trainerul cursului de Graphic Design la Creative Learning, “în final, eşti ceea ce alegi/creezi”.

8Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015

Cursul de Graphic Design are loc, în sesiunea de primăvară 2016, în weekend-urile 28 și 29 mai, respectiv 4 și 5 iunie. Dacă vrei să începi cursul împreună cu noi primăvara asta, înscrie-te cât mai curând.

Grupa e formată din maximum 15 persoane.
Te înscrii la contact@creativelearning.ro.
Toate detaliile despre curs aici.

40Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015

Cui se adresează cursul de Graphic Design?

  • Graficienilor la început de drum, care își doresc să aprofundeze subiectul, dar și pasionaților de graphic design, care au nevoie de feedback și vor să-și testeze abilitățile în vederea unei posibile cariere în acest domeniu.
  • În urma propriei experiențe, recomandăm cursul micilor antreprenori și specialiștilor în marketing, comunicare sau branding, pentru că e foarte important pentru ei, așa cum a fost și pentru noi, să înțeleagă cât mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afiș, copertă de carte, packaging, layout etc.)
  • Nu este un curs care predă un anumit program de grafică. Este despre regulile Graphic Design-ului, instrumente de lucru, teorii și concepte, explicate prin DOs and DON’Ts și foarte multe aplicații practice.

Găsești programa completă a cursului aici.

1Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015 5Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015 7Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015

De ce îți mai recomandăm acest curs?

  • Cursul de Graphic Design, lansat în primăvara anului trecut, a ajuns deja la sesiunea cu numărul 5. Primăvara aceasta, în 2015, datorită cererilor în număr mare, cursul a fost susținut și în luna martie, și în luna mai.
  • Este structurat în 4 workshop-uri intensive, de weekend, fiecare de câte 4h.30 minute, pentru a fi cât mai accesibil și celor care au un program foarte încărcat în timpul săptămânii.
  • Grupa este formată din maximum 15 cursanți, iar după fiecare temă de curs primești feedback-ul imediat al trainerului, dar și al colegilor de grupă.
  • Baza cursului o reprezintă exercițiile și aplicațiile practice, pornind de la cazuri reale (logo-ul unui brand; cartea de prezentare a unei companii etc.). Le vei rezolva atât analog (adică prin decupaje sau forme geometrice, folosind markere speciale etc.), cât și digital (cu ajutorul calculatorului, dacă știi deja să folosești un program de grafică).
  • Pe parcursul cursului, va fi disponibilă și o minibibliotecă de Graphic Design, ale cărei titluri le poți consulta la curs, dar și împrumuta de pe un weekend pe celălalt.

Iată cum va arăta experiența ta la curs.

37Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015

12Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015 13Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015 17Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015

Experiența ta va fi una totală, de la locul unde se desfășoară cursul, la pauza de cafea. În cadrul fiecărei sesiuni avem grijă să vă îndulcim cu bunătăți fine. În martie 2015, de exemplu, Bake Studio ne-a făcut weekend-urile mai savuroase cu brioșe și macarons foarte gustoase, iar în mai ne-au înviorat diminețile preparatele Ana Pan.

2Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015Preparate Ana Pan9Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015 25Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015 Dulciuri Bake Studio30Curs Graphic Design - Creative Learning - primavara 2015

Feedback-ul cursanților noștri:

“M-am bucurat foarte mult de cursul de Graphic Design, am învăţat multe din interiorul branşei, iar partea practică, deşi simplistă la prima vedere, m-a ajutat să fiu mult mai atentă la procesul de creaţie şi să observ ceea ce poate aş fi trecut cu vederea înainte.” – Maria Axinte

“Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest curs, să vă cunosc şi să învăţ atâtea lucruri. Chiar dacă nu discutam despre ceva foarte stufos, privind în ansamblu acum, conţinutul a fost suficient cât să prezinte noţiuni de bază şi să stârnească dorinţa şi curiozitatea de a continua research-ul în direcţia dorită. Chiar aveam nevoie de asta.” – Ion Preda

20Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015 21Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015 29Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015

32Curs Graphic Design - sesiunea 2 - primavara 2015Cursul de Graphic Design începe la școala Creative Learning în weekend-ul 28 și 29 mai. Dacă vrei să începi cursul împreună cu noi toamna asta, înscrie-te cât mai curând.

Te înscrii la contact@creativelearning.ro.
Toate detaliile despre curs aici.

Perioada de desfășurare:

Workshop 1: Sâmbătă | 28 mai | 10.00 – 14.30
Workshop 2: Duminică | 29 mai | 10.00 – 14.30
Workshop 3: Sâmbătă | 4 iunie | 10.00 – 14.30
Workshop 4: Duminică | 5 iunie | 10.00 – 14.30

Designist-Creative-Learning-curs-2

Despre unul dintre proiectele de graphic design recente și foarte apreciate ale trainerului Alexe Popescu – RO-KIT, concentratul de România în 50 de simboluri identitare – ți-am povestit aici.

Mai multe fotografii din sesiunea de primăvară 2015 pe pagina de facebook Creative Learning.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed