Delta Studio caută amenajări pentru un nou proiect editorial

După 5 ediții în care albumul Delta Studio Lifestyle Design Interior a devenit una dintre veștile cele mai bune ale amenajărilor din România, prietenii de la Delta pregătesc o surpriză inspirațională și au nevoie de ajutorul vostru, fie că sunteți designeri, arhitecți de interior sau chiar clienți: noul proiect editorial Portofolio by Delta Studio caută cele mai reușite amenajări realizate cu produse din showroom-urile lor .

Așadar, dacă ai o baie, o bucătărie sau orice altă încăpere amenajată cu produse de la Delta Studio, îți poți înscrie proiectul la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro, până la data de 1 iunie. Poți participa la selecție dacă ești arhitect colaborator sau client direct, cu fotografii reale ale amenajării, fără randări.

Publicația Portofolio by Delta Studio va fi tipărită în 10.000 de exemplare și distribuită gratuit în cele 10 showroom-uri din țară, dar și prin intermediul firmelor partenere.

„Ce înseamnă Portofolio by Delta Studio? Înseamnă oglindirea colaborării cu arhitecții de interior, designerii și clienții cu care am dus la bun sfârșit proiecte de amenajare frumoase de-a lungul anilor”, au declarat reprezentanții Delta Studio. 

Imagini: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed