Design românesc la Salonul Internațional de Mobilă de la Milano, powered by Dizainăr

Tocmai și-a deschis porțile Salonul Internațional de la Milano și avem deja o veste extrem de bună: între 9 și 14 aprilie Dizainăr va reprezenta designul românesc la Salonul Internațional de Mobilă de la Milano! 19 designeri români vor expune în premieră în cadrul salonului cu prilejul inițiativei Dizainăr, magazin-concept de mobilier de autor și obiecte de design, ce promovează exclusiv designul românesc.

cover_Milano

Pentru prima dată designerii români sunt reprezentați în cadrul Salonului Internațional de Mobilă de la Milano sub umbrela mai largă a unei declarații de statut – designerii români au reușit să pună pe picioare o piață vibrantă de artă și concept, capabilă să concureze la standardele internaționale. 

În cadrul salonului de la Milano sunt expuse cele mai noi lucrări semnate arhiDOT design (Dana Boștină și Vlad Boștină)201 Design Studio, Alexandru Ghilduș, Anca Fetcu, Atelier A4, Cai Verzi pe Pereți, Cătălin Popa, Dragoș Motica, Izzy Design, Lemps, Mădălin Gheorghe, Mihnea Ghilduș, Milena Buiculescu, Old New Design, Project Zulu, Radu Baiaș, Ruxandra Sacaliș, Silva Artis, Silvia Cornea.
Pe cei mai mulți dintre îi vei regăsi prezentați pe larg pe Designist.ro.

Dizainar_Designist

 „Este foarte important să fie prezenți la Milano, chiar dacă nu vând imediat. Lumea prinde încredere în ei, iar ulterior lucrurile își vor urma cursul firesc. Vor primi comenzi și vor crea mai cu încredere. Ne-ar plăcea să vedem acest gen de dezvoltare pe piața designului românesc și să știm că Dizainăr a fost parte din evoluție.

 Salonul Internațional de Mobilă de la Milano este cel mai important târg de gen de pe harta Europei, astfel că prezența designerilor acolo și a noastră alături de ei, declară un manifest destul de amplu – acela că ne aliniem în sfârșit cu tendințele lumii. E ca atunci când te bucuri că în sfârșit poți să joci în echipa celor de-a 12a, chiar dacă încă n-ai terminat a zecea.”, spune Mihnea Ghilduș, fondatorul Dizainăr, cu care am vorbit pe larg aici.

Pentru a se asigura că publicul de acasă trăiește cu aceeași bucurie performanța designerilor români, Dizainăr îi va ține la curent cu toate activitățile prin intermediul paginii de Facebook. O pagină specială pe site va fi dedicată evenimentelor de la Milano.

Despre Dizainăr

Dizainăr este magazinul-concept de design exclusiv românesc, ce găzduiește atât piese de design grafic și de produs, cât și lucrări de artă. Misiunea Dizainăr este să aducă creația de produs românesc pe scena designului internațional. Spațiul Dizainăr găzduiește expoziții, workshop-uri, discuții libere și întreg entuziasmul creator al pasionaților de design și artă în general.

Pentru mai multe informații vizitaţi: www.facebook.com/dizainar și www.dizainar.ro.

2 Comments

  1. Felicitari, chiar nu stiam ca sunt acolo!
    O sa ii cautam special ca avem cu ce sa ne mandrim 🙂

  2. Da, musai să treceți pe la standul lor! Am văzut și noi azi un preview la standului, dar cel mai bine e… live. 🙂 Așteptăm impresii la cald.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed