New: Designist te trimite în cele mai stylish locuri urbane! O campanie fină.

De aproape 2 ani îți prezentăm cele mai șic locuri din oraș, cei mai faini creatori, cele mai fine case din România. Ca să simți vibe-ul orașului ca un adevărat designist, am hotărât să te trimitem în locurile minunate, cu poveste, pe care le vom prezenta pe site. Am conturat o campanie, care te va purta în 6 oaze designish din București, Cluj și Brașov!

Campanie-locuri-sic-designist

În fiecare luni, în perioada 28 octombrie – 8 decembrie, vom introduce pe Designist.ro un loc nou. Odată ce îi vei afla povestea te vom invita să te bucuri de el printr-un Concurs, anunțat în fiecare zi de marți. Premiile vor fi, pe rând: câte o cină în localuri faine, cu o concentrație mare de idei fine, un weekend într-un apart-hotel din București care te va face să te simți cel puțin ca la Paris, un tratament Spa, de care să te bucuri împreună cu cineva drag 🙂

Iar locurile incluse în Campania Designist sunt:

1. Răgaz, din Cluj-Napoca, unde te va aștepta o cină vegetariană, în tihnă.

Campanie locuri fine - Designist (2) Campanie locuri fine - Designist (6)

2. R’Urban, un apartament home away from home din București, care îmbină atât de armonios moștenirea tradițională cu piesele contemporane, oferindu-le vizitatorilor săi și o scurtă incursiune culturală.

Campanie locuri fine - Designist (1)

_MG_1403

3. Spa d’Or, din Brașov, un spa cât se poate de cochet, amenajat într-o clădire istorică a orașului, chiar vizavi de Biserica Neagră.

Campanie locuri fine - Designist (7) Campanie locuri fine - Designist (8)

4. Palazzo Lido, din București. Fostul Palat Angelescu, a cărui istorie datează de la începutul secolului XX (1904), și-a recăpătat din nou strălucirea. După 2 ani în care elementele arhitecturale care au făcut savoarea Micului Paris au fost restaurate, Palazzo Lido este un must see urban.

Campanie locuri fine - Designist (3) Campanie locuri fine - Designist (5)

5. Bistro Voilà se află într-o casă superbă din zona Griviței, București. Aici vă așteaptă tentații franțuzești într-un melanj vintage & contemporan. Garantăm pentru șarmul irezistibil!

Campanie locuri fine - Designist (9)

6. Energiea Pub, stabilimentul de informare și experiment urban de pe strada Brezoianu, București. Este locul în care ne place să și lucrăm, să și mâncăm, să ne relaxăm apoi la un cafe royal și să așteptăm evenimentele faine ce au loc constant aici.

Campanie locuri fine - Designist (4)

Încă un motiv în plus să stai cu ochii pe noi: în fiecare luni, începând cu 28 octombrie, vom povesti pe larg despre fiecare dintre aceste locuri designist. Iar după ce prezentările sunt făcute, în ziua următoare, marți, te vom invita să participi la concursurile cu premii fine: cine cu răgaz, meniuri special alese, un weekend petrecut într-un apartament distins, răsfățuri Spa.
6 locuri fine, 6 concursuri, 6 câștigători! 

Campanie-locuri-sic-designistDacă ești un designist adevărat, stay tuned! 🙂

Fotografii: prin locurile menționate în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed