Experiența Made in RO – Târg de design românesc, ediția #7

După o vacanță mai lungă și atât de binevenită, recuperăm poveștile de la sfârșit de an, iar una dintre ele este Made in RO – Târg de design românesc #7. A fost evenimentul care ne-a făcut să încheiem anul cu un mare zâmbet: în jur de 3.000 de vizitatori în cele două zile de târg, multe stocuri epuizate, designeri fericiți și foarte mulți oameni frumoși care ne-au trecut pragul pentru a(-și) oferi de Crăciun cadouri de design Made in RO.

1Foto Alex Boghian Made in RO 2Foto Alex Boghian Made in RONe-am energizat cu cafelele minunate de la Origo.
3Foto Alex Boghian Made in RO Farfuriile Ubikubi cu desenele lui KITRĂ – o colecție specială la Made in RO.

4Foto Alex Boghian Made in RO 8Foto Alex Boghian Made in RO

9Foto Alex Boghian Made in ROV-am putea povesti mult și entuziast despre reacții, impresii, feedback, însă preferăm să lăsăm imaginile să vorbească. Iar înainte de a le introduce, vă lăsăm cu feedback-ul Ramonei Enache, designerul Pointer, care a venit din Olanda în România, pentru a-și prezenta în premieră setul de pahare premiat cu mențiune specială la Red Dot Design Award 2015:

 “Weekend-ul trecut am făcut parte din cel mai bun târg de design românesc, organizat de Designist.ro la Impact Hub Bucharest, pe nume Made in RO. POINTER a fost foarte apreciat, destul de cunoscut deja, iar comunicarea directă creator-client a fost extraordinară. Mulţi oameni cunoşteau deja proiectul şi au venit hotărâţi să-şi achiziţioneze cel puţin un set, alţii au fost atraşi de cactuşii de pe masa mea şi ulterior au revenit cu comenzi noi. Mulţi retaileri, reprezentanţi din lumea vinului şi HORECA şi, de asemenea, multe glume şi comentarii notabile. Am fost înconjurată de designeri minunaţi şi de creaţiile lor ingenioase, am (re)întâlnit mulţi prieteni şi mi-am umplut inima de bucurie şi entuziasm.”

5Foto Alex Boghian Made in RO

11Foto Alex Boghian Made in RO 12Foto Alex Boghian Made in RO 16Foto Alex Boghian Made in RO 17Foto Alex Boghian Made in RO 20Foto Alex Boghian Made in RO 26Foto Alex Boghian Made in RO 27Foto Alex Boghian Made in RO 28Foto Alex Boghian Made in RO 30Foto Alex Boghian Made in ROVă mulțumim tuturor celor care ne-ați vizitat. Mulțumim tuturor partenerilor media, care au contribuit la promovarea designului Made in RO! Mulțumim Brigada de Voluntari, pentru ajutorul în organizare!

Mai multe fotografii de la eveniment așteaptă să fie descoperite pe pagina de facebook și aici.

34Foto Alex Boghian Made in RO 44Foto Alex Boghian Made in RO 45Foto Alex Boghian Made in RO 46Foto Alex Boghian Made in RO 50Foto Alex Boghian Made in RO 53Foto Alex Boghian Made in RO

Un An Nou plin de proiecte fantastice vă dorim tuturor. 🙂

Fotografii: Alex Boghian

2 Comments

  1. Cezar

    care sunt pasii pentru o inscriere la acest targ?

  2. Bună, Cezar,

    Vom reveni cu anunțul următoarei date a Made in RO – Târg de design românesc și cu toate detaliile despre aplicație. Stay tuned pe Designist!
    Ca să-ți faci o idee, iată în ce a constat aplicația pentru ediția din decembrie: http://designist.ro/news/call-for-projects-made-in-ro-targ-de-design-romanesc-7-se-intampla-pe-19-20-decembrie-am-dat-startul-inscrierilor/

    Mulțumim!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed