Faceți cunoștință cu expertul nostru în cafea

Noi, la designist.ro, credem în cei mai buni. În cei mai experimentați. În cei mai informați. În cei mai inovatori. În experți. Chiar și atunci când vine vorba de cafea. Sau, mai ales atunci. 🙂 Puține plăceri din recuzita hedonistului pot egala bucuria cafelei de dimineață, la fel cum puține obiecte din inventarul designistului îndrăznesc să nu-i cultive simțurile estetice.

Și pentru că suntem de părere că designul trebuie să fie prezent în viețile noastre în fiecare zi, nouă, aici, la designist.ro, bucuria cafelei ne este adusă de unul dintre cele mai frumoase aparate pe care le-am mânuit vreodată: Nespresso Maestria. Dar azi povestim despre fratele său mai mic, mai isteț, mai degrabă minimalist și mai conectat: Nespresso Expert.

Nu este breaking news faptul că un aparat Nespresso câștigă cele mai importante premii din industrie pentru design de produs: primul iF Award din colecție și l-a adjudecat aparatul Nespresso C220în 1998 , iar primul Red Dot Design Award (categoria Best of the Best) a venit în 2002, pentru aparatul Nespresso FNA1. Îți povestim în continuare despre cel mai fresh produs Nespresso – Expert -, care e atât de sleek și inteligent, încât le etalează pe amândouă: iF Design Award (Gold) 2017 și Red Dot Design Award (Best of the Best) 2017.

Creatorii noului aparat de cafea Nespresso Expert, Da-Mi Byun (Innovation Design Manager la Nestlé Nespresso) și Marco Magatti (Head of New Product Innovation and Design la Nestlé Nespresso) s-au lăsat inspirați de universul barista pentru a crea un aparat care îți oferă o cafea cu multiple posibilități de personalizare. Cu o interfaţă prietenoasă, extrem de ușor de utilizat și o linie geometrică simplă, aparatul dispune de o duză pentru cafea cu design minimalist și butoane rotative, cu finisaje din aluminiu, pentru setarea temperaturii şi a volumului de cafea dorit în ceaşcă, introducând opţiunea de preparare a cafelei Americano.

Celor mai puțin amatori de “black coffee”, le recomandăm Nespresso Expert Milk, cu Aeroccino, pentru situațiile în care spuma de lapte transformă o ceașcă de cafea în gustarea dintre mese :).

Iar ceașca de cafea este… customizabilă nu doar offline, prin butonul rotativ din aluminiu mat, ci și online, pentru că acest espressor este dotat cu bluetooth. Se poate oare să fii mai conectat de atât? 🙂 Ajustezi volumul de cafea, tăria cafelei și temperatura apei direct din aplicația Nespresso, de pe smartphone, și îți creezi propria ta rețetă de cafea, așa cum îți place s-o bei.

Și acum să recapitulăm prin ce se remarcă Nespresso Expert, pe lângă un design demn de iF și Red Dot Design Award:

  • 3 temperaturi ale cafelei disponibile (caldă, fierbinte, extra fierbinte)
  • 4 rețete de cafea disponibile (ristretto, espresso, lungo, extenso)
  • programarea automată a volumului de cafea
  • sistem magnetic de scurgere
  • sistem de conectare la aplicația Nespresso prin bluetooth
  • alerte automate (semnalizare de umplere a recipientului de capsule consumate)
  • e disponibil în două culori (gri antracit și negru)
  • sistem cu presiune de 19 bari
  • stingere automată în 9 minute

Vă dorim să beți multe cafele savuroase, să vă îmbogățiți sufletește prin conversații cu cei dragi și să vă înconjurați de design de calitate!

Fotografii: prin Nespresso

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed