FieldCandy: corturi cum n-ai mai văzut!

Aşteptam de mult acest moment: să nu mai plouă, să fie soare, să fie vară, să vină weekendul! Pentru că aceste corturi cum nu am mai văzut aşteptau şi ele nerăbdătoare să iasă în lumina ochilor pofticioşi de o campare altfel: cu haz şi dichis. Da, sunt cele mai frumoase şi, da, pâlcurile de corturi colorate majoritar în negru-gri-albastru-verde ar deveni o amintire… gri dacă plajele şi luminişurile ar fi populate de FieldCandy.

What a melon! Ne-ar fi un pic teamă să nu cumva să vrea cineva să-şi taie o felie 🙂

Tweedle Do, cu bastistă la rever: eleganţa british rezistă şi pe coclauri!

Out of a suitcase: călătorului îi stă bine cu valiza.

Wish you were here: de campat la Costineşti!

Dar să nu credeţi că doar cât de haios e “ambalajul” a fost cel mai important lucru pentru aceste Outstanding Tents. E drept că imaginile cu tâlc au fost propuse de designeri (lista lor aici), dar FieldCandy a avut grijă ca fiecare imagine imprimată pe poliester (rezistent la apă, la foc, cu capăt hidrostatic, protejat împotriva decolorării la soare) să reprezinte învelitoarea izolantă a unui cort din bumbac pe care îl adăposteşte (rezistent la apă, la foc, permiţând aerisirea).  Între cortul din bumbac şi învelitoarea din poliester imprimat rămâne suficient spaţiu pentru depozitat obiecte ude şi alte bagaje.

Big Top, cu cortina care dă un preview al spectacolului.

Always room for one more

Button it

A day in the country

FiledCandy spun că îţi poţi ridica cortul în circa 5 minute: noi am spune că trebuie mai întâi să testăm 🙂 Odată ales modelul preferat primeşti un set complet: învelitoarea imprimată, cortul din bumbac pe care-l adăposteşte, folia de pus pe jos, pârghiile din aluminiu. Un amănunt foarte important sunt dimensiunile mai generoase decât ale corturilor standard de două persoane: cortul din bumbac, de la interior, are L 2,65 m x l 1,5 m x h 1,3 m; iar cu învelitoarea printată întregul cort va avea L 3,55 m x l 1,7 m x h 1,4 m.

Fireflies

Un design Jonathan Zawada… artă la cort!

Ralph, pentru cei care vor să aibă replicile frumoase gata pregătite

Strawberries, că tot e sezonul

Biroul de design al FieldCandy se află în Alpii italieni, iar corturile sunt produse în Marea Britanie, de unde sunt livrate peste tot în lume. Atenţia la detalii e mare, arată genial, iar preţul este evident mai mare decât al unui cort cumpărat din hipermarket: preţurile încep de la 327 euro, pentru foarte multe modele sunt de 488, 550, respectiv 612 euro, şi ajung până la 735 euro. Nu e totuşi ceva inaccesibil, iar noi zicem că ar fi cel mai nimerit cadou… chiar şi pentru luna de miere 🙂

Grass: cortul undercover

Men only 🙂 Gone to the pub spune tot. Perfecte pentru Vamă!

Cealaltă faţă a lui Men only.

Snug as a bug, pentru iubitorii de mix & match.

Home sweet home! Şi la cort poate fi acasă 🙂

Nu-i aşa că de dragul acestor corturi aţi reconsidera un weekend la cort, în natură? 🙂 Noi da! Ia spuneţi, ce cort aţi pune chiar acum în portbagaj şi unde aţi campa weekend-ul ăsta?

Fotografii prin FieldCandy

3 Comments

  1. Dana

    Wow! ce cute 🙂

  2. Wow, indeed! 🙂
    Cred ca vreo doua ar atrage ursul, care ar fi tare curios sa muste dintr-unul. 😀 De pofta!

  3. 🙂 Un pepene ne-am dori si noi chiar acum…

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed