Flio, suportul pliabil din lemn pentru laptop, semnat de Vlad Butucariu, poate fi produs cu ajutorul tău!

Zilele acestea l-am descoperit pe Flio – un suport pentru laptop, foarte slim, creat de designerul român Vlad Butucariu și înscris pe Kickstarter pentru a strânge fondurile necesare ca să poată și ajunge pe birourile noastre.

Flio - designer roman - Designist (5)

De ce Flio? Pentru că, să o recunoaștem, chiar acum, dacă citiți aceste rânduri de pe laptop și nu folosiți un suport pentru el, gâtul vostru nu stă într-o poziție corectă – nu e cu siguranță drept, ci ușor înclinat către tastatură și ecran. Ceea ce, pe termen lung, se poate traduce într-un disconfort cu dureri incluse.

8efd41731fb410050e4939a49aab6d69_large

Flio este un produs sustenabil, din lemn (responsabil selectat), atât de slim încât poate încăpea chiar în geanta ta de laptop. Se pliază și montează ușor, iar pentru a fi sigur că nu rătăcești componentele puzzle-ului, Vlad le-a integrat mici magneți.

Flio - designer roman - Designist (1) Flio - designer roman - Designist (1) Flio - Designist (2)Pliat, Flio are o grosime de doar 8 mm!

c24314ef5cc2d5c4c5bf4f02d423708a_large

Suportul este super rezistent și stabil. Și, foarte important, lasă aerul să circule astfel încât laptopul tău să nu se încălzească:

Flio - designer roman - Designist (4) Flio - designer roman - Designist (8)

 

Susține și tu producerea lui Flio!

Flio urmează să fie produs în Olanda (Rotterdam), asta dacă strânge suma necesară, la care poți contribui și tu cu o donație, aici. Suportul (standard) va costa doar 20 euro, ceea ce ne convinge nu doar să susținem proiectul, ci și să-l numim un adevărat smart design. Dacă suma strânsă va fi mai mare, Vlad și-a propus să creeze și două modele ce vor fi “desenate” împreună cu voi.

Flio - designer roman - Designist (2) Flio poate fi și personalizat cu un scurt text.Flio - designer roman - Designist (7) Elementul liant al suportului va fi “desenat” împreună cu voi, dacă proiectul reușește să strângă o sumă și mai mare decât cea necesară producției.Flio - Designist (1)

Cine este Vlad Butucariu?

Un designer român care și-a făcut studiile la Rotterdam, în Olanda. Aici a cunoscut-o pe Irina Shapiro, iar împreună formează Squash Studio, based in Rotterdam.

Vlad

Pe lângă suportul pentru laptop, Vlad a creat și unul pentru telefonul mobil, care încape într-un buzunar. 🙂

Flio - designer roman - Designist (6)

Nu uitați, proiectul Flio poate fi susținut aici.

3 Comments

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed