Flipster: primul serviciu online prin care poți face schimb de haine

Flipster e primul serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălțăminte și accesorii.

La baza dezvoltării Flipster.ro au stat observațiile echipei referitoare la situații din viața de zi cu zi.  Flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care își doresc o garderobă nouă, dar ezită pentru că au investit deja sume mari în cea de acum.

Flipster rezolvă aceste probleme, serviciul oferind posibilitatea să schimbi hainele pe care le ai cu cele pe care le vrei. Fiecare utilizatoare care intră pe Flipster.ro postează fotografii și descrieri ale obiectelor de îmbrăcăminte, încălțăminte și ale accesoriilor pe care nu le poartă, care sunt într-o condiție bună și foarte bună și pot bucura pe altcineva.

Flipster - Designist (1)

După ce explorează obiectele expuse pe platformă de către celelalte utilizatoare și descoperă ceva care le place, membrele propun un “flip” – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderobă. Dacă flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier.

“Pănă acum, în perioada beta, în care platforma a funcționat câteva luni, pe Flipster s-au înscris peste 500 de membre și peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne așteptăm ca până la sfârșitul anului să ajungem la peste 10.000 de membre” – Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

În acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor.
Înscrierea este gratuită, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.

Costurile totale ale unui flip încep de la 17 ron și includ prețul livrării prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) și ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesată de pe telefon, tabletă și desktop la www.Flipster.ro, iar aria serviciului acoperă peste 3.200 de localități din România. 

Inițiatorii proiectului
 sunt:
Andreas Philippi (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)
Gabriel Târnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)
Marius Cristea (Managing Partner, Blue Idea – IQads și SMARK)
Mihai Târnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)

Flipster - Designist (2)

Cum funcționează?

Flipster - Designist (1)

EXTRA INFO:
Update-uri despre noile features Flipster.ro găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Flipster.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed