Numărul de februarie al revistei igloo pune lupa pe Cluj-Napoca

În primul număr igloo din acest mergem la Cluj, oraș candidat la titlul de Capitală Culturală Europeană, unde evenimente interesante se succed cu repeziciune, influențând totodată spațiile construite și pe cele amenajate.

COPERTA_IGLOO_146.qxp

Patru proiecte recente sunt prezentate în detaliu: Boema, Nuka, Toulouse și Răgaz pun în valoare, cu creativitate, specificul locului. Din București, vei vedea Grand Hotel du Boulevard în noua înfățișare, unul dintre reperele istorice importante ale capitalei, Casa K, semnată Prographic Studio, dar și clădirea de birouri semnată de echipa DD Design Studio, care se prezintă cu aplomb orașului.

La rubrica de design, faceți cunoștință cu arhitecta Mihaela Damian și ale sale scenografii neconvenționale și cu Ioana Ciolacu, ale cărei creații au fost deja validate de cunoscuta Stella McCartney.

Aflăm despre prima expoziție-monografică dedicată lui Marcel Wanders, mergem apoi la Stadio – Restaurant cu Atrium pentru a savura din meniul surprinzător, asortat cu designul inedit al locului, după care degustăm povestea vinăriei Lacerta de la Dealu Mare. Recomandările de weekend continuă și în acest an, rubrica de călătorie dezvăluind o altă “față” a mult frecventatei Sinaia.

Tot în noul număr descoperiți și grupajul DESIGNIST despre Accesorii pentru gadget-uri semnate de designeri români.

Designist pentru Igloo

Revista pe scurt aici: http://www.igloo.ro/habitat/146/

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed