În ce parte a orașului o să-ți găsești viitoarea locuință? Decide la Imobiliarium Universitate, pe 21-22 septembrie.

Bucureștiul e un organism viu. Și în momentele în care ne plângem de aglomerație și de poluare, și când descoperim o clădire nouă în plimbările noastre, și când ne bem cafeaua în balcon, privind strada de la înălțime, orașul se transformă și se ramifică încercând să țină pasul cu locuitorii săi și să-i ajute să-și găsească locul (la propriu!). Ți-ar trebui o hartă live ca să descoperi toate aceste locuri.

Sau poate o expoziție-hartă – intră în scenă Imobiliarium, despre care ți-am mai povestit aici: este expoziția cu cel mai mare număr de dezvoltatori și expozanți din București, care îți arată multitudinea de oferte imobiliare ale orașului în continuă evoluție. Iar pe 21-22 septembrie, Imobiliarium organizează în premieră în Piața Universității primul târg de toamnă în Capitală, pe lângă cel din Băneasa – te poți înscrie gratuit aici. Cine știe unde se ascunde viitoarea ta locuință? 🙂

„Decizia de a organiza un al doilea târg a venit ca un pas firesc în dezvoltarea conceptului Imobiliarium. Cererea din partea dezvoltatorilor pentru promovare crește constant de la o ediție la alta, drept pentru care am hotărât să evităm supraaglomerarea Imobiliarium Băneasa, care ar fi devenit neîncăpător. De asemenea, am luat în considerare necesitatea acoperirii unor noi zone din Capitală, mai accesibile ca preț, până acum reprezentate mai puțin în cadrul târgului de la Băneasa. Per total, obiectivul nostru rămâne, în continuare, oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieței imobiliare din Capitală și de a facilita vizita celor interesați de o achiziție sau o prospectare eficientă”, a declarat Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium. 

Prin urmare, principala diferență între cele două evenimente va consta în oferta pe care o s-o găsești la târg, în proiectele propuse. Potrivit reprezentanților Imobiliarium, se vor păstra în ofertă doar ansambluri noi, însă: 

  • Imobiliarium Băneasa se concentrează în proporție majoritară pe zona Centru-Nord-Est-Vest a orașului și pe zonele adiacente Ilfov,
  • Imobiliarium Universitate oferta se axează pe Centru-Sud-Est-Vest și zonele adiacente Ilfov.

Cât să descoperi orașul în întregime 🙂 . 

Ca format, cele două evenimente sunt în proporție de 95% similare, cu mențiunea că Imobiliarium Universitate se va desfășura pe parcursul a două zile (21 și 22 septembrie) iar Imobiliarium Băneasa (11-13 octombrie) va cuprinde două zile jumătate – dar despre asta îți vom povesti cu altă ocazie. 

„Ca să fac o analogie grafică, dacă privim harta Bucureștiului, la Universitate vom întâlni dezvoltatori din jumătatea de centru-sud, iar la Băneasa cealaltă jumătate, însă ambele vor avea și câteva proiecte care se vor suprapune”, a completat reprezentantul Imobiliarium. 

Oferta atrage după sine și diferențe de preț, deci trece-ți pe listă și detaliul acesta:

  •  dezvoltatorii prezenți la Imobiliarium Universitate prezintă oferte cu un pret mai mic.
  • potrivit calculelor Imobiliarium, prețul pe metrul pătrat promovat la ediția de la Universitate este cu circa 10% mai mic decât cel din Băneasa*. 

*ia, totuși, în considerare că prețul fiecărei locuințe depinde de foarte mulți factori – locația de construcție a ansamblului, materialele și tehnica de construcție, regimul de înălțime, etc).

Potrivit reprezentanților târgului, la Imobiliarium Universitate vor fi prezente peste 70 de proiecte, cu o plajă variată de prețuri, oferte menite să acopere o gamă largă de nevoi și preferințe ale vizitatorilor. Totodată, la această ediție vor fi lansate în premieră cel puțin patru ansambluri noi.

Dă click pe banner pentru a te înregistra gratuit la eveniment, ca vizitator.

Accesul în cadrul evenimentului Imobiliarium de pe 21-22 septembrie, din Piața Universității, este gratuită dacă te înregistrezi pe www.imobiliarium.ro, până vineri, 20 septembrie, inclusiv. După această dată, înregistrarea va fi obligatorie în locația evenimentului și accesul se va realiza pe baza unui bilet în valoare de 10 RON/persoană.

Fotografii: prin Universum Events

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed