Toamna asta, bifăm (din nou) versatilitatea: Feydom merge la BIFE SIM.

Ziua în care am pus la punct acest material a fost și prima în care vara a părut să își facă ieșirea din scenă în București. Deodată e mai răcoare, mai zgomot, lumea se întoarce din vacanță și orașul pare că se trezește din amorțire. Așa că probabil nu doar nouă ne-a trecut prin cap că e momentul perfect pentru o reamenajare acasă, nu? Da, clar nu doar nouă: prietenii de la Feydom și canapelele lor versatile, despre care ți-am mai povestit aici, sunt de aceeași părere, iar pe 12-15 septembrie participă cu noutăți la Târgul Internațional BIFE SIM 2019 (Romexpo, bd. Mărăști nr. 65-67).

BIFE

Pe Feydom îi vei găsi în Pavilionul B2, la standul 118 (folosește harta de mai jos ca reper). Programează-ți o vizită prelungită: o să ai de descoperit live modelele de canapele versatile pe care ți le-am prezentat deja în amănunt, o să ai de povestit despre ele, dar mai ales de testat cât sunt de confortabile – cere mai multe detalii de la echipa Feydom.

Feydom Matacao

De fapt, rectificăm – programează-ți două vizite prelungite: dacă vizitezi standul Feydom de la BIFE SIM în perioada 12-15 septembrie, vei primi un cupon de reducere de 5%, pe care îl poți folosi direct în noul showroom Feydom de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești 226 . Ca să fii sigur că testezi fiecare canapea care se potrivește spațiului tău.   BIFE

În plus, ai de ales între 5 familii de materiale diferite (Victor, Velare, Zeno, Fernando și Mollia), fiecare dintre ele cu propriile nuanțe și grade de rezistență la frecare – indicatorul Martindale recomandă o valoare de 10.000-15.000 unități pentru piesele de mobilier de uz casnic —–> rezistența materialelor textile folosite de Feydom se întinde între 25.000 și 100.000. Aici găsești toate detaliile.

Recapitulăm: între 12 și 15 septembrie, canapelele Feydom te așteaptă la Romexpo, la BIFE SIM 2019. Până atunci, dar și după aceea, le găsești și la noul showroom Feydom, de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești 226. Tot versatile, tot inventive și adaptabile, tot gata să-ți arate că de la mare la mic și invers sunt doar câteva module ? .

Imagini: prin Feydom

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed