În vizită la Adelina Ivan – designerul a inaugurat de curând noul ei showroom. De designist!

In vizita la Adelina Ivan designist 01

În centrul capitalei, mai precis pe intrarea Josef Pilsudski la numărul 5, designerul vestimentar Adelina Ivan (la începutul săptămânii îți povesteam despre noua sa colecție) a inaugurat recent noul ei showroom. Universul său creativ se desfăşoară într-o casă interbelică, cu pereţi înalţi, arcade largi şi sobe de teracotă.

In vizita la Adelina Ivan designist 05 In vizita la Adelina Ivan designist 02

Spațiul este împărțit în două încăperi mari și aerisite, prima fiind biroul Adelinei, culisele în care designerul își proiectează hainele cu volume supradimensionate, imprimeuri grafice și linii retro-futuriste. Urmărind colecțiile sale, poți trasa o concluzie precisă: Adelina adoră combinația alb-negru, căci după cum și Karl Lagerfeld afirmă, „black and white always looks modern, whatever that word means.”

In vizita la Adelina Ivan designist 08

Conceptul din spatele colecțiilor vestimentare se regăsește, în mod evident și natural, și în amenajarea interioară a showroom-ului. Pentru a respecta liniile și cromatica hainelor pe care le creează, designerul a mobilat cu piese cu design minimalist și forme angulare sau fluide precum cele ale scaunelor Bold produse de compania franceză Moustache.

In vizita la Adelina Ivan designist 03

Accesorile subtile precum vaza Closely Separated și bolul Crushed de la Muuto sau sfeșnicele Clip Holders și The more the merrier completează armonios măsuța de cafea și pervazul însorit. În timpul zilei spațiul este invadat de lumină naturală, iar când se lasă seara, lampa Drop împrăștie o lumină caldă ambientală, în timp ce cele două lămpi industriale proiectează lumina cu precizie asupra standerelor cu haine.

In vizita la Adelina Ivan designist 06 In vizita la Adelina Ivan designist 09

Atât noi, cât și cei de la magazinul Intro, de unde au fost cumpărate piesele mai sus menționate, spunem că merită să-i faci o vizită pentru a descoperi îndeaproape universul Adelinei Ivan, pentru a atinge materialele mătăsoase ale creațiilor sale și a te convinge de calitatea ireproșabilă a cusăturilor. Și, odată ajunsă acolo, îți va fi imposibil să nu remarci designul interior pe care l-am asemuit cu o tablă de șah sau simbolul yin-yang: un echilibru vizual perfect.

In vizita la Adelina Ivan designist 10Text: Iulia Constantin
Fotografii: Sebastian Oros

3 Comments

  1. Imi place foarte mult cum arata aceast decor nu din cauza ca ofera un desing total nou, ci mai mult fiidnca este cu adevarat o frumoasa combinare intre dintre nou si vechi desi cred ca mai mult se accentueaza design-ul nou decat cel vechi, tot cred ca ma incanta destul de mult.

  2. […] place să vizităm ateliere designish. Te-am invitat de curând în showroom-ul designerului Adelina Ivan și în cel al designerului de pălării Kristina Dragomir. Azi ne răsfățăm primăvăratic în […]

  3. Corina

    Puteti sa-mi spuneti de unde sunt scaunele usor parametrice?

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed