Înscrie-te la cursul de Design Interior by Creative Learning, în sesiunea de toamnă

Cursul de Design Interior by Creative Learning, susținut de designerul belgian Martine Claessens, a ajuns deja la sesiunea cu numărul 5. În 2014, anul în care am și lansat școala de cursuri creative și interactive CREATIVE LEARNING, succesul de care s-a bucurat cursul de Design Interior a făcut să aibă loc atât în sesiunea de primăvară, cât și în cea de toamnă. Și iată cum, în primăvara lui 2015, cererile voastre ne-au făcut să creăm două grupe pentru acest curs.

O nouă grupă va începe cursul pe 29 septembrie, în cadrul sesiunii de toamnă. Peste jumătate din locuri sunt deja ocupate. Dacă vrei să prinzi un loc toamna asta, scrie-ne la:

contact@creativelearning.ro
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning
Numărul locurilor este limitat.

 

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-15Și, pentru a ști deja ce te așteaptă, îți povestim despre cum va arăta experiența ta la curs, așa cum s-a văzut în sesiunile anterioare:

Pe parcursul celor 10 întâlniri de seară, într-o atmosferă creativă și relaxată, înveți despre regulile conturării unui decor armonios de la A la Z. Despre culoare, stiluri, materiale și texturi, abordarea spațiilor mici sau a celor mari, despre efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și ponturi, idei wow.
Găsești programa detaliată a cursului pe www.creativelearning.ro.

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-12

1Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst 4Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Iar în cele două workshop-uri de weekend, pui în aplicare regulile, schemele cromatice, de iluminat, de compartimentare etc. discutate la curs: creezi moodboard-uri, jonglezi cu decupaje, paletare, mostre de materiale și texturi și planuri ale spațiului. La workshop-uri, grupa (formată din maximum 23 de cursanți) se împarte în două, tocmai pentru ca fiecare persoană să-și prezinte proiectul și să interacționeze suficient cu profesorul.

6Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst 12Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-12Atât la întâlnirile de seară, și mai ales la cele două workshop-uri, te așteaptă o mulțime de mostre de materiale (de la mostre textile, la mostre de tapet etc.), paletare variate și multe reviste și cataloage  – ca punct de plecare pentru inspirația de care ai nevoie în conturarea unui moodboard sau amenajării unui spațiu. La care se adaugă creioane și carioci în toate culorile, ca soluțiile creative să nu aibă limite. 🙂

2Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

7Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - DesignstCe vei mai afla la curs: tricks and tips despre locurile unde găsești anumite finisaje, piese care te inspiră; ponturi despre texturi și materiale, cum se comportă în timp; idei de intervenții wow etc. Și asta datorită experienței designerului Martine Claessens, în al cărei portofoliu stau peste 30 de proiecte rezidențiale doar în România.

La cursul de Design Interior din sesiunea de toamnă, cursanții au primit un voucher cadou de la Duraziv. Iar cei care vor participa la curs în primăvara lui 2015 vor avea ocazia să lucreze cu mostrare de culori Duraziv.

11Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Workshop-Design-Interior-Martine-Claessens-Designist-16 Workshop-Martine-Claessens-designist-07

Iar metoda de lucru variază: poți crea moodboard-urile și amenajările atât pe computerul personal, dar și cu foarfecă și lipici, pe planșă – cum te simți mai inspirat. În ambele cazuri vei lucra îndeaproape cu designerul Martine Claessens și vei primi feedback-ul necesar.

Fiecare dintre întâlnirile cursului nu se rezumă doar la prezentări de cazuri reale, studii de caz, ci și la aplicații interactive. Astfel, chiar și la întâlnirile de seară sunt prevăzute mici exerciții, pentru a pune în practică conceptele și subiectele discutate.

Și, pentru că totuși vii la școală, vei mai primi și teme pentru acasă. 🙂

8Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

9Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Cursul de Design Interior CREATIVE LEARNING se adresează atât designerilor și arhitecților la început de carieră, care vor să aprofundeze o metodă de lucru, dar și celor pasionați de design interior, care vor să-și tranforme spațiul sau se gândesc la o reconversie profesională.

Cum designul interior nu e doar despre a-ți decora propria casă, unul dintre atuurile foarte importante ale cursului este că te pregătește și pentru relația cu un posibil client: cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-1Pornind de la profilul clientului, va trebui să conturezi o amenajare mulată pe pasiunile și nevoile lui. Iată două exemple de profiluri de clienți, ce au fost “rezolvate”, ca un puzzle de informații și stiluri, în cadrul workshop-urilor.
Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-3

Și, pentru că experiența cursului va fi totală – de la locul unde se desfășoară, la atmosferă și până la gustarea de la pauză -, workshop-urile includ și delicii de design, într-o scenografie culinară semnată Flori de Mentă.

17Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

La workshop-urile de Design Interior, am gustat delicatese tomnatice, asortate sezonului nu numai prin ingrediente, ci și prin decor.

15Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst 16Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

În sesiunea de toamnă cursul de Design Interior începe pe 29 septembrie. Fii sigur că prinzi un loc. Peste jumătate din locuri sunt deja completate. Toate detaliile despre curs le afli de pe www.creativelearning.ro.

Te înscrii la:

contact@creativelearning.ro
www.creativelearning.ro
Facebook Creative Learning

Curs-Design-Interior-Creative-Learning-Designist-17

Temele și proiectele sunt discutate pe rând și pe larg în cadrul workshop-urilor. Iar feedback la temele pentru acasă vei primi și în timpul întâlnirilor de seară.:)

5Curs Design Interior - sesiunea toamna 2104 - Designst

Fotografii: Creative Learning

13 Comments

 1. Ilea Anna-Maria

  Buna! Sunt arhitect in Cluj. Sunt interesata de cursurile dvs. si cred ca multi alti colegi din domeniul amenajarilor interioare ar fi interesati in zona Cluj. Ati mai primit cereri pt Cluj? Nu va ganditi cumva sa tineti si aici cursul? Sau sa extindeti cursul intr-o varianta digitala?

 2. Mădălina Georgescu

  Bună, Anna-Maria,

  Într-adevăr, am primit mai multe cereri din Cluj și avem în plan să ne extindem cursurile și aici. Doar că va mai dura un pic. Însă în mod sigur vă ținem la curent. 🙂

  Mulțumim și ne bucurăm că ne urmărești!

 3. alina adriana

  Si in Timisoara o asteptam pe doamna Martine Claessens !!!!

 4. Procop Rares-Florian

  Buna ziua! Cui se adreseaza cursul/cine se poate inscrie la acest curs? Multumesc.

 5. Designist

  Buna! Iata la acest link toate detaliile despre curs: http://creativelearning.ro/portfolio-list/interior-design/

 6. Nistrian Maria-Magdalena

  Buna ziua, ce sanse sunt sa organizati acest curs si la Timisoara? Si, mai ales, cand? Multumesc!

 7. Buna, Magda,

  Cursul de Design Interior by Creative Learning are loc fie in Bucuresti (iata aici toate detaliile: http://creativelearning.ro/portfolio-list/interior-design/), fie in Cluj: http://creativelearning.ro/portfolio-list/design-interior-cluj/.

  La editia din Cluj, din aceasta toamna, am avut mai multi cursanti din Timisoara, asadar aceasta ar putea fi o optiune si pentru tine. 🙂

  Multumim pentru interes si speram sa ne cunoastem la unul dintre cursurile noastre!

 8. Saby

  Bună seara, pe cand un curs si la Iasi?
  Nu există nimic de genul asta in Iasi, ar fi binevenit si sigur sunt multe persoane interesate.
  Mulțumesc mult, cu stima!

 9. Designist & Creative Learning

  Buna, Saby! Mulțumim pentru interes. Vom face planuri și pentru Iasi. Curând, sperăm.

 10. patri.todor2000@yahoo.com

  Buna ziua!

  In urma cursului se obtine o diploma sau un certificat?

  Multumesc!

 11. Designist & Creative Learning

  Buna ziua! Da, in urma cursului veti obtine o diploma de participare. Daca doriti mai multe informatii, va invitam sa ne scrieti pe adresa contact@creativelearning.ro.

 12. Andreea Antohi

  In Iasi nu va extindeti? Sincer multi vor dar este dificila mutarea in Bucuresti. 🙂

 13. Designist

  Va tinem la curent cu planurile pentru Iasi 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed