Institute, the timishoring

The Institute lansează la Timișoara numărul special al revistei Institute, the magazine, dedicat în exclusivitate industrilor creative locale. Lansarea revistei va avea loc vineri, pe 30 ianuarie, la la AMBASADA (noul proiect de reconversie culturală by PLAI Festival – în spațiul fostei fabrici PALTIM).

În deschiderea acesteia va avea loc, tot aici, o ediție locală Pop Up Store, la care vor participa cei mai simpatici designeri și business-uri locale: Shubakiller & Uman Shop, Balamuc / loc de joacă ș-altele, Super Smooth Studio: Mimi Ciora & Mircea Popescu, Doru Dumitrescu – Wearable Sculptures, Nistora Ceramics, Lia Radoi, Senneville, Retroactiv și Institute, the Giftshop.

invitatie online timisoara_2

Mai multe detalii despre evenimentele organizate de The Institute weekend-ul viitor găsiți și pe pagina evenimentului de pe facebook.

În paginile revistei veți putea afla povestea grupării Made in TM, un model de colaborare creativă pe plan local, dar și despre planurile de viitor și rezoluțiile administrației locale, veți putea descoperi branduri contemporane locale, dar și poveștile unora dintre cele mai cunsocute studiouri de arhitectură de aici.

Veți putea cunoaște echipele care stau în spatele celor mai importane festivaluri și evenimente timișorene și  veți descoperi cele mai creative studiouri de design grafic de aici, reunite într-un dosar special dedicat talentelor locale.

Print

 

Iar la final, veți avea cu siguranță o listă lungă de locuri și proiecte pe care ar trebui să le verificați când ajungeți la Timișoara, printre care se vor număra cu siguranță și: proiectul Borangic, Tam Tam, Sebastian Spanache Trio, Clubul Water Performance, Timișoara Apartments, Hostel Costel, Spații în Așteptare, Anonim TM, Festivalul Plai, StudentFest, Super Smooth Studio, Carine Arnakis, Designaholic.tm, Synopsis și Ovidiu Hrin, Balamuc, Electronic Resistence, Festivalul Simultan, Teatrul independent Auăleu, facultățile creative și vocaționale din Timișoara, Bastionul Therezia, Studio Archaeus, Anuala de Arhitectură Timișoara, Ezzo Design, e-spres-oh, Doru Dumitrescu, Scârț, Codru de Pâine, Restaurantul Yugoslavia, Senneville sau Suppa Bar.

invitatie online timisoara_2

Tot weekendul ăsta, și tot la Timișoara, The Institute organizează și o ediție specială Creative Encounters@TM, care va avea loc la Synopsis – unul dintre cele mai aprecitate studiouri independente de graphic design din Timișoara și România.

Creative Encounters este un proiect The Mark People – o serie de vizite la studiourile și birourile unora dintre cele mai inedite business-uri creative locale, în cadrul cărora, cei pasionați de industriile creative pot afla mai multe despre poveștile și echipele din spatele acestora și pot descoperi spațiile în care aceștia creează.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed