Meet the Woman: Sonia Năstase

Sonia Năstase, Country Manager Nestlé Nespresso România, este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 24 februarie, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „Schimbarea în carieră: provocări şi oportunităţi”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Schimbarea locului de muncă sau a carierei este un eveniment de care aproape toţi dintre noi ne lovim la un moment dat şi care trebuie gestionat cu grijă. Am invitat-o pe Sonia Năstase să ne împărtăşească din propria ei experienţă, să ne spună care au fost provocările ei şi cum putem să le gestionăm”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

2Sonia Nastase - Meet the woman - Designist

Sonia Năstase

Sonia Năstase ocupă în prezent funcţia de Country Manager – divizia Nespresso România (parte din Nestlé România). Din 2009 până în octombrie 2014 a ocupat funcţia de Director General al hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bucureşti, în această calitate fiind responsabilă de conducerea operaţiunilor şi de dezvoltarea strategiilor de business ale hotelului.

În cei peste 15 ani de experienţă în industria ospitalităţii, a acumulat o experienţă multi-faţetată atât în zona operaţională, cât şi în cea de consultanţă, fiind implicată în creşterea prezenţei brandurilor Wyndham Hotel Group în România (Ramada, DaysInn) în cadrul companiei de consultanţă Trend Hospitality. Şi-a început cariera în cadrul World Trade Center Bucureşti în 1996, în organizarea de evenimente şi târguri internaţionale, continuând apoi pe partea de vânzări şi marketing în cadrul Athenee Palace Hilton Bucureşti şi apoi la Howard Johnson Grand Plaza, de la deschiderea hotelului până în 2006, când a făcut trecerea la zona de consultanţă în calitate de Senior Associate la Trend Hospitality.

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.
Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Toate detaliile despre eveniment și înscriere aici.

 

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed