Modele de fototapet de la XT Deco, semnate de designeri, ilustratori și fotografi români

La sfârșitul anului trecut descopeream ilustrațiile semnate Alexandra Mâzgăreanu, care s-au bucurat de mare succes la ediția din decembrie a Made in RO – Târg de design românesc.  Ne-am bucurat să le le revedem transformate în fototapet de echipa creativă de la XT Deco.

8Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist

Ținem minte cum, la Made in RO, am și întrebat-o pe Alexandra, în timp ce îi admiram ilustrațiile înrămate, cât de mari le-ar putea imprima, cu gândul de a acoperi cu compozițiile ei pastel, diafane cât mai mult din pereții de acasă. La cât de frumoase erau, ramele parcă le limitau. Ne-am bucurat să aflăm că “problema” este acum rezolvată de cei de la XT Deco.
Modelele de fototapet cu ilustrațiile ei te așteaptă aici.

6Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistSuntem în impas: nu știm ce să alegem între cele două ilustrații-fototapet. 🙂

7Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist

Toate modelele de fototapet sunt imprimate pe un material ecologic, nețesut, rezistent la spălarea cu buretele umed și la decolorare. Pe site-ul XT Deco, introduci doar suprafața peretului pe care dorești să-l personalizezi cu fototapet și afli instant de câți metri pătrați ai nevoie pentru decorul tău. Adezivul este inclus în preț, iar comanda ajunge oriunde în țară în maximum 48 de ore, în condițiile în care produsul este pe stoc.

4Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist Metrul pătrat de fototapet costă 270 lei. Cu 3 metri pătrați, de exemplu, poți personaliza un perete mai mic sau o porțiune generoasă a unuia mare (va arăta foarte decorativ). Și vei câștiga un decor special, ce va impresiona cu siguranță toții musafirii care trec pragul casei tale.5Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist

Arta cucerește pereții!

De la ilustrații transformate în fototapet trecem la picturi care cuceresc pereții. Stilul Marie Nouvelle trebuie să vă fie deja cunoscut. Simbolurile din picturile Mariei Dermengiu au ajuns de la eșarfele și accesoriile delicate la plăcuțe ceramice vibrante. Iar acum le regăsiți în portofoliul designerilor XT Deco și sub formă de fototapet.

3Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistȘoaptele florilor. Găsești toate modelele de fototapet rezultate în urma colaborării Marie Nouvelle & XT Deco aici.13Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistMandala primăverii
14Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistZeița florilor

Fototapet cu accent pe foto

Cei de la XT Deco sunt foarte deschiși colaborării cu designeri, ilustratori și fotografi români care doresc să-și expună lucrările în cât mai multe locuințe, din dorința de a aduce arta mai aproape de fiecare dintre voi. Dacă ești designer, ilustrator sau fotograf, trimite-le repejor lucrările tale aici.

Cei doi fotografi români ale căror lucrări pot decora pereții casei tale sunt Dan Șușa și Răzvan Ciuca. Stilurile lor sunt diferite: de la scenografiile urbane sau artistice, abstracte ale lui Dan (interviul aici) la exotismul și perspectivele impresionante ale fotografiilor lui Răzvan (citește interviul pe larg aici). Orice ai alege, fii sigur că pereții tăi vor face… cât o mie de cuvinte.

2Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist Floral Deconstruct, de Dan Șușa11Fototapet XT Deco - artisti romani - Designist Balet. Un metru pătrat de fototapet cu fotografiile lui Dan Șușa costă 209 lei. Toate modelele aici.12Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistPiața Mică din Sibiu

La final, îți deschidem perspectiva unei vacanțe exotice care începe… imediat ce ai deschis ușa casei. 🙂 Cu fotografiile lui Răzvan Ciuca.

1Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistȘopârla din Bali. Cine a călătorit prin țările calde știe că e o “vedere” familiară, domestică. 🙂9Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistEl Nino. Imaginează-ți o astfel de imagine (din Filipine) pe perete de la birou. Garantăm că te va face mai productiv și mai relaxat.

Nu-i uităm pe designerii străini din portofoliul XT Deco. Așa că vom încheia într-o notă diafană, cu ajutorul lui Albert Koetsier, artistul din spatele gamei Beyond Light.

Găsești toate modelele de fototapet semnate de designerii XT Deco aici.

10Fototapet XT Deco - artisti romani - DesignistEucalipt

Pentru a rămâne la curent cu noile proiecte și colaborări XT Deco îți recomandăm călduros să le urmărești blogul, care este îmbogățit constant cu subiecte fine și sfaturi utile pentru amenajarea casei tale, ce te țin informat asupra celor mai în vogă stiluri de decorare.

Intră și pe pagina lor de facebook și dă-le un like. Nouă ne place tare mult de ei și ni se par atractive subiectele pe care aleg să le distribuie către fanii lor.

 Fotografii: via XT Deco

One Comment

  1. Marian

    Foarte dragute modelele! 🙂 Pe zona asta de fototapet stau foarte bine

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed