Ne plac enorm rochiile de vară semnate de designerul Adelina Ivan

Adelina Ivan designist 04Universul designerului Adelina Ivan este o combinație între matematică și poezie. Două ingrediente care se întrepătrund și se completează cu finețe în creațiile sale ce compun colecția de primăvară-vară. Mathemathic & Poetry este o colecție în care vei regăsi geometria fagurelui de miere, mângâierea mătăsii, albul împletit cu negrul, dar și cu nuanța pielii. Totul convergând spre simplitate, spre o expresie grafică, nordică, constructivă.

Adelina Ivan designist 05 Adelina Ivan designist 01

I-am pus Adelinei câteva întrebări rapid, la telefon, între o ședință foto de-a noastră și una de-a ei. 🙂 Am aflat că showroom-ul ei s-a îmbogățit de curând, la capitolul design interior, cu piese de design, așa că i-am promis că o vom vizita curând.

Cât este matematică şi cât este poezie în noua ta colecţie?

Aş spune că-i mai mult matematică decât poezie chiar dacă din afară se vede altfel. Colecţia este construită geometric, am pornit de la triunghiuri pe care le-am amestecat într-o poezie de forme, printuri pe mătase şi materiale fluide.

Adelina Ivan designist 02 Adelina Ivan designist 03

Cum se face că, în timp ce pentru alții vara înseamnă pasteluri și culoare, pentru tine coelcția de primvără-vară este definită de alb, negru și nuanța pielii. Ce te atrage la această combinaţie neutră?

Nu m-am gândit, însă cred că aşa sînt eu, mai dark, mai melancolică. Folosesc într-o oarecare măsură accente de culoare, dar baza este totdeauna neutră pentru că design-ul este unul mai degrabă funcţional şi auster.

Adelina Ivan designist 06 Adelina Ivan designist 07

Rochiile au o linie lejeră, dar şi elegantă. Cum ai descrie femeia care poartă rochiile acestei colecţii? 

Rochiile au o linie contemporană, feminină fără a urma linia corpului, iar femeile care aleg să le poarte apreciază simplitatea şi o estetică nordică, mai preocupată de construirea eului decât de exprimarea lui.

Adelina Ivan designist 08 Adelina Ivan designist 09

Iar în final te ademenim în  showroom-ul Adelinei Ivan cu o fotografie în care lumina de atmosferă este asigurată și de lampa designerilor de la Atelier A4.  Promitem să revenim curând cu impresii de la fața locului.

Adelina Ivan designist 10Credits: Photo: Nicolae Burca / Vlad Brateanu, Styling: Ramona Voicu, Model: Silvia Giurca, Hair: Elena Ionita, Make-up: Natalia Kiselev

Adelina Ivan Showroom – Intrarea Josef Pilsudski 5 (Gradina Icoanei)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed