Noutăţi create de Lightsquare pentru târgul Made in RO

Cu Mădălina Dumitru, de la Lighsquare, v-am făcut cunoştinţă pe la jumătatea acestui an – primul an de Designist.ro. Vă povesteam atunci despre lămpile, scaunele şi măsuţele ei cu cadru metalic şi blăniţă, pe care la scurt timp le-am integrat într-un material mai amplu despre noutăţile creative de la noi, la invitaţia prietenilor de la ELLE Decoration.

Scaun şi oglindă proaspăt create

Pentru Made in RO – Design românesc de dat în dar, Mădălina s-a pregătit cu mult mai multe accesorii şi decoraţiuni pentru casă: multe oglinzi îmbrăcate în piele sau foi metalice, lămpi noi, decorate cu ilustraţii. Nu vor lipsi însă nici scaunele proaspăt create, îmbrăcate şi ele în piele colorată. Te aşteptăm să le vezi şi să le dăruieşti pe 22 şi 23 decembrie, La Copac (str. Pitar Moş nr. 23).

Pentru că la sfârşit de an în general se fac bilanţuri, noi ne bucurăm să vedem cât a crescut Lightsquare de 6 luni încoace 🙂 De la prima noastră discuţie, de la începutul verii, pentru Mădălina s-au întâmplat multe: multe proiecte, piese noi, participarea la Autor, secţiunea de design de obiect (în noiembrie), o expoziţie pe care acum o pregăteşte la Nou9 şi, cum spuneam deja, participarea la Made in RO. Dar să vedem cu ce ne aşteaptă pe 22 şi 23.

Oglinzi îmbrăcate în piele. Unele dintre ele par adevărate decoraţiuni de Crăciun.

Mai multe modele de oglinzi găseşti la Made in RO!

Toate piesele sunt lucrate manual – e un fel de “craft”, cum spune Mădălina. Încearcă pe cât posibil să folosească materiale locale, să nu importe nimic, mergând pe ideea tehnicilor şi materialelor accesibile, din imediata apropiere.
Scaunele şi bancheta cea nouă, de exemplu, fac iarna mai călduroasă, dar şi mai colorată:

Cadrul lor este metalic, iar şezutul îmbrăcat în piele

 Cele mai noi lămpi vin cu ilustraţii şi un strop de poveste:

Lampă cu rama îmbrăcată în piele şi ilustraţie cu prinţesă. Arată iernatic diafan 🙂

Iată şi prinţul, cu ramă din piele neagră.

Şi o prinţesă colorată.

Sperăm că nu l-aţi uitat pe Mr. Johnson, care s-a bucurat de ceva succes ori de câte ori apărea pe Designist. Mădălina a pregătit 3 domni frumoşi şi eleganţi care se aprind când sunt luaţi acasă 🙂 Sperăm ca măcar unul să ajungă şi la Made in RO, să nu fie toţi răpiţi până pe 22-23 decembrie.

Vino să o cunoşti pe Mădălina şi să descoperi mult mai multe noutăţi pregătite pentru Crăciun, sâmbătă (22 dec.) şi duminică (23 dec.), La Copac!

4 Comments

  1. […] Noutăţi create de Lightsquare pentru târgul Made in RO […]

  2. […] cu prinţese desenate de Mădălina Dumitru au avut mare succes la Made in RO, târgul organizat de Designist.ro în preajma Crăciunului. […]

  3. Ce designuri dragute! Se mai tin astfel de evenimente?

  4. […] Când vine vorba de lămpi, ne plac Lovely, by Anca Fetcu, și lămpile cu prințese semnate Mădălina Dumitru. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed