Nu doar un alt cadou de Crăciun: noua colecție capsulă THE HUG, pentru prietenie, iubire și drepturi egale

De fapt, corect ar fi să spunem “Nu doar un alt cadou de Crăciun, ci unul pe care ne-ar plăcea chiar și nouă să-l primim” 🙂 . Și asta pentru că noua colecție fashion THE HUG, creată de Noemi Meilman și Robert Rațiu împreună cu brandul de tricotaje clujean www.demira.ro, este și un joc grafic în culori tari, și un statement de-a binelea, așa cum ne spun cei care semnează proiectul.

THE HUG

“Ne-am dorit un statement pe cât de puternic, pe atât de ușor de asumat. Rândurile de cupluri vorbesc despre solidaritate și respect, despre grija necondiționată pentru cei de lângă noi și despre cum fiecare dintre noi îi poate face celuilalt viața mai bună”. THE HUB este despre people like you and me”.

THE HUG THE HUG THE HUG THE HUG THE HUGThe HUG este compusă din 5 piese cheie: rochia Comfort me, puloverul Cuddle me bad, jambierele sau mânecile Hold me, cagula Cover me și șalul Love me.
Fiecare piesă este disponibilă în patru printuri.

THE HUG THE HUG

Prețuri: cagula: 82,80 lei | jambiere/mâneci: 100,80 lei | șal: 170 de lei |
pulover: 273 de lei și rochie: 357 de lei.

10% din vânzările fiecărei piese THE HUG vor fi donate Organizației Mozaiq (@mozaiqlgbt).

THE HUG

Noemi Meilman și Robert Rațiu

Lansarea oficială a colecției are loc duminică, 16 decembrie, la Beans & Dots Mezanin, de la ora 11:00 la ora 18:00, în cadrul unui Pop-up store de o zi.

Wear THE HUG & Hug all your dear people.

Foto: Oltin Dogaru (@oltindogaru)

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed