O lectură delicioasă: What Liberty Ate, ediţia primăvară-vară

Tot ce avem mai bun de făcut la aşa vremi ploioase e să ne satisfacem capriciile mai degrabă în casă. Iar sugestia noastră pentru a petrece câteva ore delicioase este revista What Liberty Ate, ediţia de primăvară-vară.

Despre What Liberty Ate v-am mai vorbit o dată cu lansarea ei, în decembrie 2011. Noi ne-am declarat instant fani ai revistei independente de fotografie culinară şi în fiecare lună la rubrica noastră de Food Design, Gabriela Iancu, fondatoarea şi creatoare acestui proiect, ne-a îndulcit cu reţete fotografiate artistic rafinat.

Sumarul  acestei ediţii e de pus în ramă 🙂

Revista What Liberty Ate {mâncare cu dragoste} nu este o simplă revistă, ne spune creatoarea ei, ci un volum de creații, realizate prin colaborări cu food bloggeri din România și din întreaga lume. În numărul acesta îi veți descoperi pe Aran Goyoaga și Béatrice Peltre în două interviuri în exclusivitate, gânduri sensibile şi fotografii despre primăvară și vară, rețete aborbabile (şi adorabile) cu focus pe ingrediente de sezon.

Revista poate fi răsfoită şi în română, şi în engleză

Preferatele noastre sunt Pavlova, care îmbină căpşunele cu o atmosferă de mister, mucenicii, într-un scenariu classy, cu iz livresc, paginile despre arta și bucuria ceaiului semnate de Miss Babacilu (creatoarea unor superbe bijuterii) şi povestea despre cum visul american a devenit realitate (cu reţeta de plăcintă americană inclusă) :).

Iar pentru acest număr am pregătit şi noi ceva: povestea unei case haute couture din Bucureşti, al cărei decor cu accente shabby chic s-a potrivit mănuşă temei revistei.

Din articolul semnat de Designist pentru What Liberty Ate

Vă îndemnăm să citiţi revista, sunt multe lucruri frumoase de descoperit, de la reţete apetisante la destinaţii de vacanţă. Şi mai sunt suficiente arome şi culori care să vă facă să uitaţi de ploaia de afară (poate fi răsfoită aici). După-amiază apetisantă să aveţi!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed