Paștele este nordic fresh, cu 15 idei de cadouri pentru acasă sub 500 de lei!

În caz că, pe ultima sută de metri, îți socotești și bugetul, și lista de cumpărături pascale, îți dezvăluim cum ne-am petrecut noi ultimele zile conturând o scenografie de Paște nordic fresh, al cărei buget, indiferent de mixuri, rămâne rezonabil.

Cum vedem decorul de Paște? Cu lemn natur, accente metalice – pentru un strop de prețios, nuanțe pastel și detalii textile, într-un fusion discret de neșlefuit și suav, cum îi stă bine oricărei compoziții “naturale”. Și cu plante aromatice în vaze, pe lângă pahare. 🙂 Am studiat piața și am ales 15 idei de cadouri – de la lampă, la covor și de la scaun, la suport de ou – al căror preț este sub 500 de lei. În unele cazuri, mult sub 500 de lei!

Să înceapă înnoirile:

2The Home - cadouri Paste - Designist

Hârtie, lemn, metal, ceramică, sticlă… materiale naturale și forme simple, într-un set-up minimal & diafan. Iată cum îl compui:

scaun-din-fier-si-lemn-de-mango-verde-house-doctor~6643 Scaun din lemn de mango și metal, de la House Doctor, costă 339 lei.farfurie-adanca-lucrata-manual-din-portelan-25-cm-rustic-house-doctor~6728 Vesela să fie ceramică, cu aspect rustic, brut… Alături de câteva flori și o mână de căpșuni va arăta sublim.

Farfuriile adânci, din porțelan lucrat manual, costă 48 de lei/buc., cele întinse 35 lei/buc., iar un bol de teracotă, asemmenea celui mic de mai jos, costă 39 lei.Scenariu inspiratie pt farfurie adanca lustra-workshop-m-verde-hk-living~10039 Știi doar că se poartă industrialul retro. Ne-a picat cu tronc lustra Workshop, de la HK Livingpreț 485 de lei. Pentru designul ei și pentru accentul de culoare care-ți va condimenta diningul ori bucătăria!set-2-pasari-decorative-din-fier-house-doctor~7656Imaginează-ți o masă simplă, cu blat din lemn, câteva vase ceramice cu aspect rustic, ca cele de mai sus, plante aromatice și, printre ele, două-trei rândunele metalice, în ton cu lustra industrială. Împreună costă 75 de lei și vor imprima triluri deco pe orice raft de acasă.

pahar-cu-picior-lucrat-manual-din-sticla-verde-transparent-house~6621Ah, era cât pe ce să uităm de pahare. Cionicm un pahar de vin roșu sau alb… pe fundalul unui verde transparent.  Paharul din sticlă lucrată manual costă 39 de lei.

Ai prins ideea: înviorăm delicat stilul nordic cu tonuri primăvăratice, care la noi, în sud, sunt mai pregnante. 🙂 Însă Paștele nu e doar despre masă, ci despre cum să te simți bine acasă, înconjurat de detalii faine și, de ce nu, cu un strop de umor – că tot am zis de sud. 😉

1The Home - cadouri Paste - Designist Suporturile noastre preferate pentru ouă vin de la Tassen Germany: aveți de ales între Happy/Oh Please și Kissing/Dreaming. Setul de 2 costă 89 lei.

3The Home - cadouri Paste - Designist Gătești, nu gătești, cântarul acesta e o bijuterie deco care face cartea de vizită a bucătăriei. 🙂 Și e doar 179 de lei. Nu ne potolim până nu ajunge la noi. 

Bloomingville - vase - DesignistDacă nu ești 100% împăcat cu câteva plante aromatice, în ghivece de lut sau metalice, ce dau resfresh mesei și casei, am pus pe listă o vază-icon. Paperbag, de la Bloomingville, reface în porțelan pliurile hârtiei. Are 40 de centimetri înălțime și costă 399 lei.


tocator-lemn-acacia-44x32-cm-xl-hk-living~10000Tocătoarele de lemn sunt un must în decor. Că le agăți de cârligele unui raft, că le stochezi la vedere, pe raft, că le fixezi grafic pe perete (fantezia noastră!), ia-ți musai 2-3 de forme diferite. Mixul nostru geometric lemnos implică: modelul pătrățos, modelul rotund și modelul alungit (ce vine la set de 3). Pune-le în coș pe toate (vor fi în total 5 tocătoare) și nu depășești 500 de lei!

tocator-rotund-cu-maner-lemn-mango-natur-galben-m-hk-living~10092

Și tava tot un tocător poate fi! E chiar mai lejer și inedit așa. Ne place modelul acesta rustic, de la HK Living, costă 99 de lei. Iar carafa, tot HK Living prin The Home, 69 de lei. Adaugă și 4 pahare de la același brand, tot sunt la reducere – 19 lei/buc., și nu depășești 250 de lei. Dar ți-ai bifat setul de stat la terasă!

covor-dreptunghiular-lana-model-albastru-blue-triangles-80x140-cm-ferm~11677 Tot vorbim de update-uri în decor, însă, chiar de vine vara, nimic nu încălzește mai delicat un spațiu decât un covor frumos. Am ales unul de la Ferm Living, din lână și bumbac, al cărui pattern vorbește și despre energie, și despre reverie & calm.

Are 80 x 140 centimetri și costă 490 de lei.

cutie-depozitare-din-lemn-natur-cu-roti-44x31x23-cm-organize-house~6863

Gata curățenia de primăvară? Între noi fie vorba, organizarea nu se termină niciodată. Iar o cutie din lemn, pe roți, va fi și măsuța de cafea la îndemână, și salvarea când vrei să pui lucrurile la punct, dar întotdeauna rămân câteva cărora nu le mai găsești locul. De ținut de aproape înainte să vină invitații. 🙂 Costă 320 de lei.

Am pus punct listei pentru a te lăsa cu un moodboard care să te inspire zilele ce vin: top-3-ul nostru cu scenarii nordic fresh de Paște. De la ghirlande de lumini, la mobilier designish și accesorii cool din sticlă, metal & porțelan găsești la The Home. Atenție la reduceri și grăbește-te cu lista. 🙂

Grupaj inspiratie - The Home - Designist

Cel mai simplu e să treci pe la showroom-ul din strada Căderea Bastiliei nr. 68 (în Romană). Este deschis de luni până vineri între 11:00 și 19:00. Și e ca vitrina delicateselor pentru orice pasionat deco.

Stai cu ochii și pe pagina de facebook pentru noutățile de sezon.

Fotografii: prin The Home.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed