Delta Studio Design Expo, ediția a II-a: highlight-ul lunii Mai.

Nu puteam pleca în vacanța de Paște fără să vă dezvăluim o parte din noutățile de design internaționale și locale, descoperite săptămâna trecută la vernisajul Delta Studio Design Expo. A fost una dintre serile energizante ale acestei perioade foarte încărcate, iar socializarea și piesele expuse s-au completat într-o atmosferă și relaxată, și stylish. Căci surprizele, de la cele de design, la premiile oferite invitaților și până la deliciile culinare marca Naan – Food&Drink Studio au fost sarea și piperul petrecerii.

Eveniment 2

Înainte de a vă iniția în noutăți, vă spunem cum ne-am simțit noi luând la pas showroom-ul Delta Studio (de pe Șoseaua Progresului nr. 1-3, foarte aproape de intersecția Răzoare, din București), în scenografia expoziției ce rămâne pe poziții până pe 22 mai! Ni s-a reconfirmat că merită să treci pe aici înaintea oricărui proiect de amenajare, pentru concentratul atât de updatat de finisaje și piese sanitare.

Pe lângă că te racordezi tendințelor în domeniu, ne-au surprins extrem de plăcut și prețurile finisajelor expuse – am găsit soluții foarte faine de personalizare a pereților, plăci cu model 3D sau care imită lemnul brut, al căror preț era în jurul sumei de 50 euro/mp. Nu mai zicem de radiatoarele decorative minimaliste (cele de dimensiuni medii, sub forma unei plăci foarte înguste de surf, costau aproximativ 200 euro) și câteva oglinzi cu look industrial șic (cum e și oglinda metalică de mai jos), care ne-au cam țintuit privirile.
Tot e în vogă mixul de prețios & brut! 🙂

porcelanosa

Saloni CeramicaMasa de discutii - Outbox StudioMasă de discuții semnată Outbox Studio, e Made in RO.

Până pe 22 mai, mai ales dacă nu ai ajuns primăvara asta la târgurile internaționale de profil, te așteaptă și cele mai noi colecții de plăci ceramice și obiecte sanitare, și noutățile de design local: de la fashion, la bijuterie și design de produs.

Față de prima ediție a expoziției, de primăvara trecută, fashion designerii români au fost mult mai prezenți în set-up-ul expoziției, ceea ce a îmbogățit spațiul. Scenariile noastre preferate erau cele în care garderoba cu semnătură completa designul domitoarelor Formmat. Dacă până acum ți-am vorbit mai mult de bucătăriile și băile Formmat, recent expuse la Milano, stai să vezi dormitoarele create de designerii români: ce comode, noptiere, colțuri de relaxare și accesorii “ascund”. Am mai merge încâ o dată la Delta Studio doar pentru ele!

creatii Alexandra Calafeteanu Creațiile Alexandrei CalafeteanuElena PerseilRochie semnată de Elena PerseilGeanta - Irina Florea 2 Dormitorul Otono, brand Formmat, și geanta IF irinaflorea.Geanta - Irina Florea

Cine sunt designerii români participanți?

Fashion design: Cristian Samfira, Elena Perseil, Alexandra Calafeteanu, Marie Nouvelle, Coolta, MaRaMi , Laura Olaru, JS Boutique.

Accesorii și bijuterii: Lemnia, Dina Rotari, Don Papillon, Doru Dumitrescu Wearable Sculptures, Vivienne Ruth, Irina Florea.

Design de produs: Irina Neacșu, Square One, Gavia Concept, Ceramic Sparrow, Aerium, Izzi Box, Ciprian Manda, Mihai Manda, Interiology, Outbox, Traian Tuță, Cristina Ene, Adriana Andrei, Maria Decu și Mihai Dumitrache. Sunt expuse de asemenea creații de pictură și sculptură semnate de Ioana Raluca Brăduleț și Loved Things.

Gavia Concept, Laura Olaru, Floraria IrisScaune thecraftlab by Irina Neacșu, covor din piele Gavia Concept și geantă Happy by Laura Olaru & Happtytude

Designeri romani la Delta Studio Design EXPO editia a 2 a Pe perete – tapiserie din lână, by simple.knits.Rochie Marie NouvelleRochie Marie Nouvelle  și bucătăria Formmat personalizată cu plăcuțe ceramice semnate Marie Nouvelle.

Cutie cu Inchizatori - Leea ToysCutia cu închizători, un design foarte simpatic de la Leea Toys

Premiile Delta Studio Design Expo

În seara vernisajului, a avut loc o tombola cu premii variate de la sponsori, și excursii la fabricile Porcelanosa, din Spania, și Marazzi, din Rusia. Delta Studio a anunțat lansarea unui album de design de interior la finalul anului, arhitecții și designerii fiind invitați să își trimită proiectele finalizate. Cele mai reușite vor fi premiate în cadrul unui eveniment din luna decembrie și incluse în albumul pentru anul 2017.

Iar pe lângă premiile deja câștigate de invitații la vernisaj, încă unul este în pregătire. Începând cu 3 Mai, după vacanța de Paște, vei vota pe pagina de facebook Delta Studio obiectul de design românesc preferat. Iar designerul care obține cele mai multe voturi câștigâ o Excursie cu design all inclusive! Stay tuned. 🙂

Eveniment 1 Dragoș Bonea, director general Delta Studio, introducându-ne în noutățile seriiIzzi Design Box Ne-au plăcut foarte mult noul design IZZI – Box: ceasul din lemn trece peste ghiveciul alb! Iar lampa între căsuțe e de adus acasă, pe raft, respectând întocmai compoziția. Suport lemn - WOODISH Cutiuțe de ceai, din lemn și ceramică, by WoodishTaburet FLIP - Maria Decu & Mihai Dumitrache 2Taburet Flip, by Maria Decu & Mihai Dumitrache

Tombola 2Un fericit câștigător la tombola din seara vernisajului

Vă facem poftă de vizita din mai la Delta Studio Design Expo cu 4 dintre descoperirile noastre preferate. Nu uitați că toate creațiile de design românesc expuse sunt și de vânzare pe durata expoziției. Și să votați, începând de pe 3 mai, preferatul!

Fotoliu Antwerpen - Cristina Ene Fotoliul Antwerpen, pictură pe tapițerie de Cristina Ene. În dormitorul Cutia, by Formmat.Make up Chevalet - Alina Mihaela 2Make-up Chevalet by Alina Mihaela –  o măsuță de toaletă care ascunde în spatele oglinzii accesorii ce-ți ordonează bijuteriile, iar sertarele măsuței se deschid lateral, dezvăluind șevaletul culorilor pe care le porți.

Make up Chevalet - Alina Mihaela Perne decorative - Square Art StudioDacă în iarnă îți povesteam despre căsuțele tradiționale textile by Square Art Studio de agățat în brad, iată că au realizat acum și perne decorative!Rochie - Alexandra IvanNe-a impresionat delicatețea și discreția rochiilor Alexandrei Ivan, aici într-un set-up Formmat by Delta Studio.

Seara și socializarea au continuat la Naan Events, restaurantul deschis în avanpremieră pentru invitații evenimentului. Arată foarte scenografic, un mix contemporan casual, iar despre preparate nu mai zicem decât că e musai să le încercați la restaurantul de pe strada C.A. Rosetti nr. 26.

Afterparty

 

Catering de la Naan Food and Drink Studio 2Afterparty 2Sponsorii evenimentului: Porcelanosa, Venis, Saloni, Zirconio, Kerama Marazzi, VitrA, Ideal Standard, Glass, Tece, FAP, Keope, L’Antic Colonial, Brikston, Kludi, Hansgrohe, Ravak, Kessel, Franke, Helvetia Watches.
Aranjamentele florale au fost asigurate de Florăria IRIS.

Fotografii și video: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed