Pentru companii: De Crăciun, fă cadou o terapie prin povești!

Zamburi de Craciun 01

Ideile geniale de cadouri nu se nasc niciodată în ajun (de Crăciun). Ele trebuie pritocite din timp, iar companiile se preocupă deja de acest subiect. Așa că le venim în ajutor cu o ofertă pe cât de originală, pe atât de eficientă.

Zamburi de Craciun 02

Terapia prin povești. Aceasta e oferta de Crăciun pe care o face Zâmburi, un brand de povești ultra-scurte pentru oameni mari, tipărite sub formă de felicitări ilustrate. Poveștile, în mare parte amuzante și cu siguranță deconectante (3 dintre ele scrise special pentru sărbătorile de iarnă!), sunt 40 la număr, numai bune pentru o cură de 40 de seri. Acestea au fost scrise pentru oamenii foarte ocupați (mâna sus cine se simte), care înțeleg totuși că e important să zâmbești măcar o dată pe zi. Timpul necesar lecturii unei povești? 2-3 minute. Timpul necesar până zâmbești? Câteva secunde, garantat.

Zamburi de Craciun 04

Scriși de un medic devenit consultant de brand – Ștefan Liuțe – Zâmburii s-au născut din poveștile de noapte bună pe care acesta le spunea soției lui pentru a o ajuta să adoarmă mai ușor în zilele stresante. Ilustrațiile simpatice care acompaniază poveștile au fost realizate de ilustratorul Dan Dulău din Cluj, designerul oficial al festivalului SoNoRo.

Zamburi de Craciun 08

Setul complet de povești ilustrate se vinde într-un suport decorativ ce înveselește orice noptieră, raft sau masă de cafea. Pliat, arată ca o carte. Desfăcut, ca un acordeon.

Zamburi de Craciun 07

Odată terapia încheiată, cadorisitul poate păstra poveștile pentru a reveni mai târziu la ele, dar la fel de bine le poate face cadou prietenilor. Fiecăruia povestea potrivită, pentru că poveștile sunt foarte diferite între ele, așa cum sunt și oamenii: unele sunt despre kilograme, altele despre prietenie, invidie, hipstereală, dependența de tehnologie, dragoste, ambiție, creativitate, copilărie sau viață corporatistă.

Zamburi de Craciun 05

De Crăciun, Zâmburii vin către companii cu prețuri speciale pentru achiziții en gros, precum și cu povești custom ce pot fi incluse în set alături de poveștile existente.

Dacă dorești să vezi lista integrală a poveștilor, intră pe www.zamburi.ro.

Pentru comenzi en gros, povești custom sau alte idei trăsnite, trimite un mail la zamburi@storience.com

Zamburi de Craciun 11

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed