Peste 22.000 de locuințe – ție care ți se potrivește? Poți să decizi la Imobiliarium, pe 12-14 octombrie

Poate că e casa la care visai de când erai mic. Sau cea pentru care ai adunat board-uri peste board-uri pe Pinterest în ultimii ani. Poate apartamentul pentru care ai început să strângi bani încă de la primul salariu. Sau cel în care abia aștepți să amenajezi dormitorul bebelușului / culcușul pisicii / masa de ping pong / micul atelier tău foto improvizat. Indiferent în care dintre aceste situații (sau altele) te-ai afla, te anunțăm că găsești peste 22.000 de locuințe la Imobiliarium, cel mai mare târg de locuințe din București, între 12-14 octombrie. Trebuie doar să ajungi în parcarea Brico Dépôt din Complexul Comercial Băneasa.

ImobiliariumEdiția cu numărul 4 a târgului aduce dublul ofertelor prezentate la prima ediție, din mai 2017, atât în ceea ce privește numărul de dezvoltatori – expozanți, cât și numărul de ansambluri și locuințe disponibile. Mai exact, cifrele Imobiliarium stau așa: peste 5.000 de vizitatori așteptați, o ofertă de 88 de ansambluri rezidențiale, peste 22.000 de locuințe, 62 de dezvoltatori imobiliari cu tradiție. Când cei din echipa evenimentului spun”Să-ți iei casă este mai simplu decât pare”, nu glumesc 🙂 .

ImobiliariumCât despre compartimentarea și dimensiunea spațiilor disponibile la Imobiliarium, ai de ales dintr-o plajă largă: apartamente cu 2, 3 și 4+ camere – în preferințele a ¾ din cumpărători –  sau case, preferate de un sfert dintre cei care aleg să-ți cumpere o locuință.

Diversitatea nu se oprește aici: o să mai găsești oferte de locuințe tradiționale (90% din total), pasive (7%), active (2%) sau alte tipologii (1%), cum sunt casele de cânepă propuse de unul dintre dezvoltatori.

ImobiliariumPrintre cele mai importante schimbări ale evenimentului față de ultimele ediții se numără și cele de la nivelul prețurilor solicitate și oferite, dar și al preferințelor la achiziție: bugetul mediu/ cumpărător a crescut cu peste 5.000 de euro, ajungând până la 86.700 de euro anul acesta, concomitent cu evoluția prețului mediu/ mp, care a cunoscut o creștere de până la 15% față de 2016, până la 1150 euro/ mp.

Imobiliarium

Totodată, dacă la prima ediție a Imobiliarium cumpărătorii erau interesanți cu preponderență de locuințele din vestul orașului, urmate de zona de est, sud și nord, în prezent topul preferințelor este ocupat de zona de nord, respectiv Ilfov, vest, est.

ImobiliariumDe la prima ediție, când a prezentat locuințe ce însumau 690.670 mp, Imobiliarium s-a extins până la 1,8 milioane mp de spații puse la dispoziția cumpărătorilor, situate în Capitală sau în proximitatea acesteia, dar și în stațiunile montane sau de pe litoral.

Și dacă îți dorești să vezi live cum va arăta apartamentul sau casa ta, ba chiar și împrejurimile, îți stau la dispoziție ochelarii VR (realitate virtuală) pregătiți pentru fiecare dintre cele 88 de ansambluri rezidențiale disponibile la Imobiliarium.

Imobiliarium

Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistreaza pe www.imobiliarium.ro, până joi, 11 octombrie, inclusiv. Automat, aceștia vor intra și în tragerea la sorți pentru noul Samsung Galaxy S9. În perioada evenimentului, 12-14 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor achita contravaloarea unui bilet: 10 lei.

Imobiliarium

Fotografii: prin Universum Events

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed