Planuri de toamnă? Poate e cazul s-o iei în direcția Design Interior.

Recunoaștem, cea mai recentă poveste de design interior pe care am publicat-o, apartamentul de pe strada Polonă din București, nelocuit în ultimii 20 de ani, dar recondiționat și reorganizat într-o notă retro-funky-cool, ne-a împins spre o sesiune de design daydreaming… 😄Însă toamna asta vine la Designist Creative Learning cu câteva propuneri concrete pentru ca tu să intri, la propriu, în rolul designerului de interior, fie că vrei să-ți amenajezi propria casă, să o iei pe un nou drum profesional sau, pur si simplu, să-ți testezi abilitățile în domeniu.

Ce cursuri încep în octombrie? Ți-am pregătit mai jos toate detaliile.

Ne-am adaptat situației pe care o traversăm și am reconfigurat modalitatea de desfășurare a cursurilor de lungă durată, astfel încât îți propunem o formulă hibridonline, pentru lecțiile mai degrabă teoretice, și offline, pentru lecțiile practice. Programa rămâne aceeași, fără ca numărul de ore de training sau tematica cursului să fie afectate.

VESTE BUNĂpână pe 15 septembrie, cursurile vin cu reduceri de până la 30% dacă te înscrii rapid, dacă vii însoțit de un prieten/o prietenă sau/și alegi pachetele de cursuri.

17 OCT – 24 NOV: Design Interior | Începători (online + offline)

🐓 Early bird: primești 20% reducere dacă te înscrii până pe 15 septembrie!

➤ Este un curs pentru începători sau cei aflați la un nivel mediu, structurat în 12 lecții, online (pentru lecțiile teoretice) & offline (pentru lecțiile practice). Lecțiile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar cele offline vor avea loc la București, în două grupe mici, cu respectarea normelor de protecțe sanitară.

➤ Bine de știut: chiar dacă ești din alt oraș, poți face deplasarea la București doar pentru cele 3 întâlniri de weekend sau poți urma cursul integral online!

➤ Participanții vor trece prin toate etapele amenajării unui interior: de la identificarea stilului și alegerea finisajelor până la schema de iluminat a spațiului. Vor crea planuri de amenajare, iar proiectele vor fi discutate în detaliu cu profesorul și cu ceilalți cursanți. Cursul este susținut în limba engleză, de Martine Claessens, designer de interior.

➤ Citește mai multe despre curs, cerințele de participare, programă și promoții AICI.

➤ Află detalii și înscrie-te aici.

14 OCT – 28 NOV: Design Interior | Avansați (online + offline)

🐓 Early bird: primești 25% reducere dacă te înscrii până pe 15 septembrie.

➤ Cursul de design interior pentru avansați este structurat în 12 ședințeonline & offline, programate atât în timpul săptămânii, în sesiuni de seară (after work), cât și în weekend. Sesiunile online vor fi susținute prin platforma Zoom, iar cele offline vor avea loc la București, cu respectarea normelor de protecțe sanitară.

➤ Cursul are o echipă formată din 3 traineriprofesioniști cu expertize diferite: designerul de interior Martine Claessens, arhitectul Alexandru Călin și jurnalista și fondatoarea Designist.ro Elis Popescu.

➤ Este important să cunoști limba engleză la un nivel conversațional, deoarece cursul va fi predat parțial în limba engleză.

➤ Fiecare cursant va lucra în programul 3D la proiectul său de design interior pe baza unui brief și a unor constrângeri realiste de buget. Subiectul proiectului este un spațiu real, dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, la care cursanții vor avea acces pe durata întregului curs. Cursul are o abordare pragmatică, este dinamic, conține și vizite pe teren și pune la dispoziție un inventar complet de resurse.

➤ Citește mai multe despre curs, cerințele de participare și programă și promoții AICI.

➤ Află detalii și înscrie-te aici.

10 – 11 OCT: Design Interior | Brașov (offline)

🐓 Early bird: primești 10% reducere dacă te înscrii până pe 15 septembrie.

➤ Este un curs intensiv, susținut în limba engleză, structurat în 4 workshop-uri de weekend. Cursul însumează 16 ore de training.

➤ Se va desfășura cu un număr de maximum 15 persoane, cu respectarea regulilor de protecție sanitară și a regulilor de distanțare fizică.

➤ Cursul se adresează pasionaților de design interior, celor care își doresc să învețe regulile conturării unui decor de la A la Z, trucurile și efectele din culisele tuturor coordonatelor, care, îmbinate ingenios, transformă un spațiu oarecare într-un cămin armonios. În același timp, cursul poate fi urmat și de designerii și arhitecții la început de carieră, care urmăresc aprofundarea unei metode de lucru în relația cu clienții lor.

➤ Citește mai multe despre curs, cerințele de participare, programă, promoții AICI.

➤ Află detalii și înscrie-te aici.

Ne vedem curând! 😊

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed