Plecăm în vacanţă pe canapeaua Fiat 500!

Ne-ar plăcea să plecăm chiar acum la picnic într-un Fiat 500, cu ochelari mari retro şi o eşarfă fluturând şic în jurul capului… De fapt, cine nu s-a visat măcar o dată într-o bijuterie vintage Fiat, privind optimist în zare, eventual cu coşul de răchită şi o sticlă de vin fin pe bancheta din spate.

Fratele chairman-ului Fiat, Lapo Elkann, împreună cu Meritalia, un brand de mobilier foarte cunoscut din Italia, au pus la cale o colecţie de mobilier de picnic inspirată de Fiat-ul care a făcut furori în anii ’60-70. Canapelele şi masa sunt toate “construite” din părţi ale vechiului mini, acum tapiţate în culorile Italiei, cu blat din stilcă, stabilizate cu picioare din sticlă securizată.

 

Colecţia  a ieşit în lume cu ocazia ediţiei 50 a Salonului de la Milano, în 2011 (frumoasă potrivire 50-500), iar noi visăm la o astfel de terasă pe undeva, dacă tot există una dedicată trenuleţelor 🙂

Pasionaţii de Fiat 500 sunt rugaţi să contacteze de urgenţă brandul Meritalia 🙂 Altfel, voie bună la picnic vă dorim şi plimbări inspirate!

Via

3 Comments

  1. le doresc la mine acasa.

  2. Mădălina Georgescu

    Si noua ne-au cam luat ochii 🙂

  3. […] Un Fiat 500 pe post de canapea. Mai multe piese din colecţia semnată Fiat 500 & Meritalia puteţi vedea aici. […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed